- 43,424
- 7,839
- 113
13 11
Iste şükür sezon açılıyor artik benim galiba parasız donemim bitecek kurtuluyorum çok sukurAynen benimde bu son dahada basket almam
Hadi bakalım kanka böyle maçların ben awIste şükür sezon açılıyor artik benim galiba parasız donemim bitecek kurtuluyorum çok sukur
Biz yanlış yapıyoruz aslında sürekli aldığımız her kuponu buradan paylaşıyoruz kazanc olduğu zaman ayrı dert oluyor kaybetsen ayrı dert bazen arka planda da oynaman lazım yukselebilmen icinHadi bakalım kanka böyle maçların ben aw
Son kuponda dm geliyor benim şans gidiyor abiBiz yanlış yapıyoruz aslında sürekli aldığımız her kuponu buradan paylaşıyoruz kazanc olduğu zaman ayrı dert oluyor kaybetsen ayrı dert bazen arka planda da oynaman lazım yukselebilmen icin
Kotu durumda
Doğru onunda etkisi var insan çok göze battimi insanın kazanma olasılığı çok düşüyorSon kuponda dm geliyor benim şans gidiyor abi
Öyle vallaDoğru onunda etkisi var insan çok göze battimi insanın kazanma olasılığı çok düşüyor
İsaya oynasan Firavun kazanıyor knk taraf oynama dahaSon kuponda dm geliyor benim şans gidiyor abi