- 13,469
- 8,909
- 113
Sapla lan depp
Neyse 300 500 len fakir olmayiz bugün kandil strese gerek yok zaten her gün sitelere para kaptiriyoruz ama Allah tan akillik edip küçük yatırımlar yapip siteyi denemeye çalıştım yüklü değildi neyse suyumuzu içtik bugünde doyduk puahahBende başka siteye düştüm Ahmedim düşme gençsin Ahmedim 😂😂
Vay aw sitesiNeyse 300 500 len fakir olmayiz bugün kandil strese gerek yok zaten her gün sitelere para kaptiriyoruz ama Allah tan akillik edip küçük yatırımlar yapip siteyi denemeye çalıştım yüklü değildi neyse suyumuzu içtik bugünde doyduk puahah
Bizde bugünlük fitremizi verdik @murobaşkan la 😂😂Neyse 300 500 len fakir olmayiz bugün kandil strese gerek yok zaten her gün sitelere para kaptiriyoruz ama Allah tan akillik edip küçük yatırımlar yapip siteyi denemeye çalıştım yüklü değildi neyse suyumuzu içtik bugünde doyduk puahah
Hahahajaja abi hatirlatmaBizde bugünlük fitremizi verdik @murobaşkan la 😂😂
Yaptırmayın bu siteye para felan beyler bakin durum bu cevrrim cevrim bonussuz cevrim mi olur yala 500 liramı gitti o sinirlen çok daha ciddi rakamlar da olabilirdi di aman diyim uzak durun bu sitedenVay aw sitesi
Kime 😂😂Bizde bugünlük fitremizi verdik @murobaşkan la 😂😂