muro mac verim 🤕3 le başladık yine geçmiş olsun şimdiden fark yer bu takım maç sonu
Senin aklına uydum kanka bittin sen dünden bugüne futbolda 8de 8 yapmışım salağım vallaAynen sen futbol takıll
Hahahahhaha kahin geldi mübarekmuro mac verim 🤕
Lan yürü almayacam dedin bende tamam dedin gittin aldın sonra hahahahSenin aklına uydum kanka bittin sen dünden bugüne futbolda 8de 8 yapmışım salağım valla
Aklimda basket yoktu sen dillendirdin benim aklıma girdin 2k borçlusun bana basketten gitmeyip futboldan devam etsem 10k cepteydiLan yürü almayacam dedin bende tamam dedin gittin aldın sonra hahahah
😂 benim oynadigim maçin tersini oynayacan zengin olursunz ahahaHahahahhaha kahin geldi mübarek
Hahahahah 2k borç yaptım şimdi durduk yere iyimiAklimda basket yoktu sen dillendirdin benim aklıma girdin 2k borçlusun bana basketten gitmeyip futboldan devam etsem 10k cepteydi
Harbiden ha hahahahaha😂 benim oynadigim maçin tersini oynayacan zengin olursunz ahaha
Hazirla parayi 2 3 saate uefa maclari var ben sifirim puahahaHahahahah 2k borç yaptım şimdi durduk yere iyimi
Max winnn yapınca veririm 2k yi hahahahahHazirla parayi 2 3 saate uefa maclari var ben sifirim puahaha