Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murobaşkan | Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
O gün hedef olamadı ama biliyon kuzu
Ben çekim yaptığım zaman hatta son param olduğu zaman sana hiç sıradaki rollde aklımdasın demedim ki bana attığın 1-1,5 liranın sağda solda lafını sözünü etmişsin yazık ettin dostluğumuza 1 paket sigara bile almadan sana tüm paramı attığım günlere ihanet ettin iyi forumlar.

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Ben çekim yaptığım zaman hatta son param olduğu zaman sana hiç sıradaki rollde aklımdasın demedim ki bana attığın 1-1,5 liranın sağda solda lafını sözünü etmişsin yazık ettin dostluğumuza 1 paket sigara bile almadan sana tüm paramı attığım günlere ihanet ettin iyi forumlar.
Ne zaman attıı :((

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,953
11,934
113
Kime etmişim lafını

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,953
11,934
113
Eski muhabbet normalde burada yazacak biri değildim de başaramadık dediği için yazdım yoksa Muro benim forumda en eski samimi olduğum adamdır hiç birbirimizi üzmedik olsun ne diyelim her şeyin bir limiti zamanı var, canı sağolsun.
Özelden kim ne demişse gelip soylemen daha iyi olurdu gelip konuda böyle yazman ayıp oldu

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,953
11,934
113
Kime olduğunun önemi yok etmişsin sonuç itibari İle ne fark eder o yada bu takıldığın nokta bu mu ?
Ben hiç bir şeyin lafını yapmam birine bir şey dediysem samimi gördüğüm için değişimdir o arkadaşda kimse art niyetli gelip direk sana demiş

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Özelden kim ne demişse gelip soylemen daha iyi olurdu gelip konuda böyle yazman ayıp oldu
Ayıp mı oldu çok pardon özür de dileyim senden istersen daha da güzel olsun ya gardaşım yazmamın amacını anlamadın mı tartışma yaratmaya gerek yok ben parasal bir noktaya takılmam hiç mi tanımadın beni ? Neyse kendine cici bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...