- 50,223
- 16,574
- 113
EvetIBAN mı reis
EvetIBAN mı reis
Reis Dmden yazacakmısın
Iban at direk banaReis Dmden yazacakmısın
Reisim iban filtreler mesajlarda ne yapmak lazımIban at direk bana
Baskasına devretReisim iban filtreler mesajlarda ne yapmak lazım
Hallettik reissBaskasına devret
Sinan nasıl liste yaptın la hahahahahLan @sinansrml63 bu hasımın 5 mesajı var nasıl aldın lısteye adam 1 adımda burdaymıs @murobaşkan
Ayıptır vallaha erhanın konudaymıs adam paso muro ıban ver gerı atayım sanaSinan nasıl liste yaptın la hahahahah
Kesene bereket dostSinan nasıl liste yaptın la hahahahah
Marley salla bence dost onu da @murobaşkan okeyse ?Ayıptır vallaha erhanın konudaymıs adam paso muro ıban ver gerı atayım sana
5 tane gol won demis dislasak bi tek o disarda olacak ne yapalim yarin bir gun muro baskana sponsor olsun yuzumu kara cikarma @Hasim5454Lan @sinansrml63 bu hasımın 5 mesajı var nasıl aldın lısteye adam 1 adımda burdaymıs @murobaşkan
Hakaten @Marley e ayip oldu o da gelip selam verdi gitti yandik 😃Marley salla bence dost onu da @murobaşkan okeyse ?
Kardes ılerıye donuk lıstemı yapılır mulayımde olsa momestede olsa hak haktır lıste dısı bıdaha yapma parayı kredı kartı cektı5 tane gol won demis dislasak bi tek o disarda olacak ne yapalim yarin bir gun muro baskana sponsor olsun yuzumu kara cikarma @Hasim5454
Ben diyecektim sustumHakaten @Marley e ayip oldu o da gelip selam verdi gitti yandik 😃
Marleye at hasim hala ortalikta yok hggKardes ılerıye donuk lıstemı yapılır mulayımde olsa momestede olsa hak haktır lıste dısı bıdaha yapma parayı kredı kartı cektı
Sen mı karar verıyorsun kıme atacagıma konu sahıbı varken parayı kredı kartı cektıMarleye at hasim hala ortalikta yok hgg