Kalan 20
Kalan 20
Meto yanlış yere yazdım 🤣Aynen aynen
Eniştem 😁Kalan 20
Olur arasıra Hatun kardeşimMeto yanlış yere yazdım 🤣
Yok ben sadece laf atmaya gittimHerkes kaydı diğer konuya
HmmYok ben sadece laf atmaya gittim![]()
Kesene bereket dostÇekim gelince sinan atacak burayı kapatalım herkese çok teşekkür ederim desteği için @Daimon kilit
Şansın her zaman daim olsun...Çekim gelince sinan atacak burayı kapatalım herkese çok teşekkür ederim desteği için @Daimon kilit
Biz kimseye destek olmadık murocum her zaman parayı atan destek olur böyle mahcup olmaÇekim gelince sinan atacak burayı kapatalım herkese çok teşekkür ederim desteği için @Daimon kilit
Kesene bereket kral @sinansrml63Çekim gelince sinan atacak burayı kapatalım herkese çok teşekkür ederim desteği için @Daimon kilit
O değilde enişte Boston 2.dakika.kurudu alt oldu hahahahahaBiz kimseye destek olmadık murocum her zaman parayı atan destek olur böyle mahcup olma
Hoba Tebrikler Murom daim olsun 👏🏻👏🏻👏🏻Çekim gelince sinan atacak burayı kapatalım herkese çok teşekkür ederim desteği için @Daimon kilit
Hayret nasipte varmış demek ki son dk gol attı Nashville deO değilde enişte Boston 2.dakika.kurudu alt oldu hahahahaha
Saol reisHoba Tebrikler Murom daim olsun 👏🏻👏🏻👏🏻
Aynen olacaksa her türlü oluyor boşuna kasiyoruz yatincada boşuna sövüyoruzHayret nasipte varmış demek ki son dk gol attı Nashville de
IBAN mı reisBenim dagitacaklarim
@bedof34 (kral)
@Rekorist0x
@Faruk653465
👀👀👀👀👀👀
@Metings1905 nin dagitacaklari
@keskin4455
@zeisy
@Hasim5454
@Enişte