- 12,696
- 4,932
- 113
@murobaşkan Tebrikler ev yaniltmadi dost
Hahhaha ben arka planda destek veriyorum sn sn sayı yazmadımBen gördüm sen 2017 den beri takip ediyorsun kanka tebrikler 🤣🤣
Nasıl olsa sen şimdi 5 adım gidersin bizi burdan kovduguna göre formundasin dost 🤣Kaalabalik etmeyin hadi puahhahha
Bende dua ediyodum vakit olmadıHahhaha ben arka planda destek veriyorum sn sn sayı yazmadım![]()
Biz her seferinde son adımda patlıyoruz bırak da kıvrandırsınlar 😅😅Görüyorsun değil mi kıvranıyorum sabahtan beri😄
Onun canı sağolsun kanka vur derse seni vururum haberin olsun 🤣🤣@V3R0N hadi uza kardeşim sana diyor![]()
Keşke sen hep başarsan kıvransak Yeter ki başarnBiz her seferinde son adımda patlıyoruz bırak da kıvrandırsınlar 😅😅
Suat Bizimdir sıkıntı yok kesene bereket@butragueno nün adaletine güveniyorum listesi o yapsın kendisi dahil 5 kişiye 400 vereyim 5 k borç vardı onu kapatıcam sonra yine son parayla roll acıcam herkesin emeğine sağlık dostlar
Kesene bereket dostum@butragueno nün adaletine güveniyorum listesi o yapsın kendisi dahil 5 kişiye 400 vereyim 5 k borç vardı onu kapatıcam sonra yine son parayla roll acıcam herkesin emeğine sağlık dostlar
Kesene bereket dost 🙏@butragueno nün adaletine güveniyorum listesi o yapsın kendisi dahil 5 kişiye 400 vereyim 5 k borç vardı onu kapatıcam sonra yine son parayla roll acıcam herkesin emeğine sağlık dostlar
Kesene bereket dostum@butragueno nün adaletine güveniyorum listesi o yapsın kendisi dahil 5 kişiye 400 vereyim 5 k borç vardı onu kapatıcam sonra yine son parayla roll acıcam herkesin emeğine sağlık dostlar
Öldrmeyin beni lan çoluk çocuğum var benimOnun canı sağolsun kanka vur derse seni vururum haberin olsun 🤣🤣
Butra kıyamaz sana la dhsishdlsjskdÖldrmeyin beni lan çoluk çocuğum var benim![]()
@butragueno nün adaletine güveniyorum listesi o yapsın kendisi dahil 5 kişiye 400 vereyim 5 k borç vardı onu kapatıcam sonra yine son parayla roll acıcam herkesin emeğine sağlık dostlar
Kesene bereket reis@butragueno nün adaletine güveniyorum listesi o yapsın kendisi dahil 5 kişiye 400 vereyim 5 k borç vardı onu kapatıcam sonra yine son parayla roll acıcam herkesin emeğine sağlık dostlar