- 12,696
- 4,932
- 113
Penaltı olsun maçta haydii
Banada öyle geldiSanki bozacak gibi bu sefer
Nasiplenen kimse yok dost sadece hakan var o da zaten listeci diye duruyor ilk ben gördüm dedim ayni şeyi ona ama listeci yapmis diye duruyor işteDostum benim değindiğim konu başka az önce ki roll den nasiplenen bir daha aynı kişinin rolünden nasiplenmeye çalışmasın konunun sahibina kalmış tabiki ama buda yoksa dediğinde çok haklısın sonra dan gelen baştan beri takip edenle aynı kefeye girmez tabi
AğlıyorumNasiplenen kimse yok dost sadece hakan var o da zaten listeci diye duruyor ilk ben gördüm dedim ayni şeyi ona ama listeci yapmis diye duruyor işte![]()
Hüngür hüngür ağlıyorumDostum benim değindiğim konu başka az önce ki roll den nasiplenen bir daha aynı kişinin rolünden nasiplenmeye çalışmasın konunun sahibina kalmış tabiki ama buda yoksa dediğinde çok haklısın sonra dan gelen baştan beri takip edenle aynı kefeye girmez tabi
Liste işi @DubaiÇikolatası ndaListesi hakan olsun o zaman![]()
Oranı çok yüksek geldi banaNormalde iki takımın maçları gollü geçiyor yanıltmazlar umarım
Direkt ismi çıkıyor etikette banı kalkmışListe işi @DubaiÇikolatası nda
Tamam o zaman sen hıkkını vermişsinNasiplenen kimse yok dost sadece hakan var o da zaten listeci diye duruyor ilk ben gördüm dedim ayni şeyi ona ama listeci yapmis diye duruyor işte![]()
Mısır ligi olduğu için ama depe güvendim açıkçasıOranı çok yüksek geldi bana
Ondan şeker pancarı bile olmazListe işi @DubaiÇikolatası nda
İstatistik ne durumda ai scorw da yokMısır ligi olduğu için ama depe güvendim açıkçası
Sahalara geri dönmüş dolandırıcıDirekt ismi çıkıyor etikette banı kalkmış
Beraberliğe oynuyorlar gibiMısır ligi olduğu için ama depe güvendim açıkçası
Ne oldu o hırsız hani atiyodu paramızı kanka o gün gece 😀Liste işi @DubaiÇikolatası nda
Baktım hiç bir yerde yokİstatistik ne durumda ai scorw da yok