- 26,468
- 14,003
- 113
İki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
Bol şanslar başkanımİki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
Gece uzun dedık bolsansİki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
Vayy bol şans başkanımİki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
Bol şans dostİki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
bol şanslar muroİki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
Bereketli gün belli hahahahaBol şans dost
Bugün forum rollingden geçilmiyor
Bol sanslar dostİki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
Bol şans ben uyuyom sen bu sefer kazancan vahiy geldiİki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
Buro baskan bol şanslarin olsun kral @sinansrml63 @Muroo1988İki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
Bir gün seninde değerini bilen çıkacak dostVefa sadece bir semt adı değilmiş,ah şu dostlar bir bize denk gelmiyor,ulan garibanlık adammısın sen beee 😭😭
Bir gün gelecek bir gün kalacak,bol şanslar agaaBir gün seninde değerini bilen çıkacak dost
Şans seninle olsun dostİki dostumuz destek attı teşekkür ediyorum kendilerine başarılı olursak 3-4 kişiyi görürüz bol şans
O günde iş işten geçmiş olacak saol gardaşımBir gün gelecek bir gün kalacak,bol şanslar agaa
Ben kaçar aga bol şanslar sonu güzel olsunO günde iş işten geçmiş olacak saol gardaşım
Başkan herkesin mesajı beğenmişsin benim ki kalmış umarım görmemişsibO günde iş işten geçmiş olacak saol gardaşım