00.00 doğan ay 😁Doğan ay nela puhhhaa
00.00 doğan ay 😁Doğan ay nela puhhhaa
Ole görünüyor valla taktir ettim seni suan başarılarının devamını dilerim puhaaaBizde deriniz hahahahah
Bi kerede cebin den konussan la kıyamet kopar demi puhhaa hay senin gonluneBizim gonlumuz zengin hayırlı cumalar erhanm 🙏
Takipteyiz abi puhhaa00.00 doğan ay 😁
Kanka cumaya kaçar benOle görünüyor valla taktir ettim seni suan başarılarının devamını dilerim puhaaa
Fakirlik anlaşmamız bu gece bitmezse eğer boşa bekledik deriz 😁Takipteyiz abi puhhaa
Tobe yarabbi kupon yapıp cumaya gidiyor ya olacak şey değil Allah kabul etsin ne diimmKanka cumaya kaçar ben
Allah kabul etsinCumaya gidiyorum bol şans
Wasil olsa umudum olmaz di da sen yaparsın bence ben sana güveniyorum kurtar bizi bu fakirlikten artikFakirlik anlaşmamız bu gece bitmezse eğer boşa bekledik deriz 😁
Senin doğum günün değil miydi kanka snsnndFakirlik anlaşmamız bu gece bitmezse eğer boşa bekledik deriz 😁
Ya plan belli hepsini toplıcam ilk önce alabildiklerimi sonra 10k mı mesela ilk etapta basıcam 5 orana geldimi 20k yı alıp tekrar 5 orana basıcam sonrası burdayızWasil olsa umudum olmaz di da sen yaparsın bence ben sana güveniyorum kurtar bizi bu fakirlikten artik
Oynanıyor,,dk 29Maç kaçta