- 37,615
- 25,014
- 113
Şeytanın bacağını bi galatasarayla ben kıramadık son zaman . Nasıl kırılıyor biraz anlatsana dost@Shellac saytanin bacağını kırdık galiba yapıştır bir yeşil kaç gündür kuruduk
Şeytanın bacağını bi galatasarayla ben kıramadık son zaman . Nasıl kırılıyor biraz anlatsana dost@Shellac saytanin bacağını kırdık galiba yapıştır bir yeşil kaç gündür kuruduk
elindekini bı verecen iyice karnını doyuracan ondan kırılıyor 😁Şeytanın bacağını bi galatasarayla ben kıramadık son zaman . Nasıl kırılıyor biraz anlatsana dost
Tebrikler dostum@Shellac saytanin bacağını kırdık galiba yapıştır bir yeşil kaç gündür kuruduk
eyvallah kardeşim sağolTebrikler dostum![]()
Senin ne işin var topla basketle reis girme bu işlere at slottan 2 bin x videosu şenlenelimbende ilk defa tumbetten spor bahsi aldım 😁
maçlarda kaybetmeyim dedim ama 100 spin yaptım 20 lira çıktı sonra oda kaybolduDost hiltondan 100 tl çıkmış sana
aga slot işi çok tehlikeli kendini duraklatman lazım arada bı yoksa kasayı komple alırSenin ne işin var topla basketle reis girme bu işlere at slottan 2 bin x videosu şenlenelim
eyvallah kardeşimTebrikler abi
Nasıl kırdık dost bugün şeytanın bacağını tam 15ay sonra rulet Rolling tutmus 😁 onuda hemen kaybettik zaten bu işin hakkını kim daha iyi veriyor tartışmaya gerek var mı dostTebrikler dostum![]()
konuyu gördüm şaşırdım zaten dost 10 dakika kasayı sağlama almışsınNasıl kırdık dost bugün şeytanın bacağını tam 15ay sonra rulet Rolling tutmus 😁 onuda hemen kaybettik zaten bu işin hakkını kim daha iyi veriyor tartışmaya gerek var mı dost
Nasıl ama çekilişi yapalım dedim hemen sanki her roll her kupon kazaniyo gibi hiç bozuntuya vermedim,😁konuyu gördüm şaşırdım zaten dost 10 dakika kasayı sağlama almışsın
2 saat sonra yine sıfır![]()
Bizde payımızı alıp 17.00 ingiltere seansında kaybettik çok şükürNasıl ama çekilişi yapalım dedim hemen sanki her roll her kupon kazaniyo gibi hiç bozuntuya vermedim,😁
Tbrklrr kardesBol acılı lahmacunlu kupon oldu😁Ekli dosyayı görüntüle 171301
teşekkürlerBizde payımızı alıp 17.00 ingiltere seansında kaybettik çok şükür
Bugünde şaşmadı
Tebrikler bu arada Murat abi yeşili görünce elim ayağim titredi
eyvallah kardeşim sağolTbrklrr kardes