- 5,693
- 3,803
- 113
Yine mi çekim verdin vay be
Kazanan dostlara Tebrikler seninde kesene bereket dostum@nightclub1907 8 dakika demiş @Brsgs1905 5 dakika demiş kazanan arkadaşlar bunlar özelden payfix atarsınız arkadaslar
Evet inandım sana gülle gülleKardeş para gelirse ihtiyacı olana paslıcam kafa yorma
@nightclub1907 yaw bu adam daha yemi beraber kupon tutturduk 1100 bari olmayana versen Murat reis adamın var zaten elinde tabi sana kalmışKazanan dostlara Tebrikler seninde kesene bereket dostum
Doğru diyorsun dost@nightclub1907 yaw bu adam daha yemi beraber kupon tutturduk 1100 bari olmayana versen Murat reis adamın var zaten elinde tabi sana kalmış
evet biliyorum ama şans ondan yana çıktı@nightclub1907 yaw bu adam daha yemi beraber kupon tutturduk 1100 bari olmayana versen Murat reis adamın var zaten elinde tabi sana kalmış
Dostum benle alakasi yok neden alıntıladin anlamadım arkadaş tahmin yapıp kazanmış ödülü haketti yani isterse trilyon parası olsun etkinlik sahibi bilir@nightclub1907 yaw bu adam daha yemi beraber kupon tutturduk 1100 bari olmayana versen Murat reis adamın var zaten elinde tabi sana kalmış
vallah bi çekilişle başkasına olsa on numara olur reis vallah tersoyuzDoğru diyorsun dost
Dost kimin bedduasini aldik biz boyleYine mi çekim verdin vay be
Yok kral gerçekleri söylemem gerek adam kupon tutturdu 2 saat önce olmayan insanlar vardır elinde onlara göndermek daha mantıklı geliyorDoğru diyorsun dost
Tebrik ederim kardeşimTşk ederim dostlar şans bizimle oldu genelde her site payfix çekimlerini kısa sürede gonderiyor şansımız varmış bu arada tşk ederim kazancım daim olsun dost
Dost ama o kazanmış ihtiyacı yoktur kendim için demiyorum belki şans parası olarak vereceğin kişi şansı dönük sayendeevet biliyorum ama şans ondan yana çıktı
@Omers2019 bu dolandırıcı arkadaşa çok ah ettim geri mi tepti ne dostDost kimin bedduasini aldik biz boyle
Hayır mesutbakkal benim amacım adama saygısızlık yapmak değil hani onun elinde var diye dedim benimde bir çıkarım yok 30 dakka demişim belki daha ihtiyacın olan birine göndermesi iyi olur dedim ki Murat yukarda zaten şans ondan yanaymış dedi olay kapandı zatenDostum benle alakasi yok neden alıntıladin anlamadım arkadaş tahmin yapıp kazanmış ödülü haketti yani isterse trilyon parası olsun etkinlik sahibi bilir