Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin murat8252 / En Yakın Tahmini Veren Kazanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pablo27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,797
1,261
113
kazanlara tebrikler yine şans gülmedi bize be

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,301
987
113
Arkadaşlar tartışmanın bir anlamı yok 20 dakka altında geldiği kesin adam açık açık dedi ben gencodan çekim yaptığımda 10 dakkada a da geliyor diye 😂

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
@nightclub1907 yaw bu adam daha yemi beraber kupon tutturduk 1100 bari olmayana versen Murat reis adamın var zaten elinde tabi sana kalmış
Dostum benle alakasi yok neden alıntıladin anlamadım arkadaş tahmin yapıp kazanmış ödülü haketti yani isterse trilyon parası olsun etkinlik sahibi bilir

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
Tşk ederim dostlar şans bizimle oldu genelde her site payfix çekimlerini kısa sürede gonderiyor şansımız varmış bu arada tşk ederim kazancım daim olsun dost

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,815
5,719
113
Yinede para murat kardeşin karar onun kazancın daim olsun dostum

AYDIN2773

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,301
987
113
Dostum benle alakasi yok neden alıntıladin anlamadım arkadaş tahmin yapıp kazanmış ödülü haketti yani isterse trilyon parası olsun etkinlik sahibi bilir
Hayır mesutbakkal benim amacım adama saygısızlık yapmak değil hani onun elinde var diye dedim benimde bir çıkarım yok 30 dakka demişim belki daha ihtiyacın olan birine göndermesi iyi olur dedim ki Murat yukarda zaten şans ondan yanaymış dedi olay kapandı zaten

• Beğen
Tepkiler: BJK
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...