- 9,506
- 9,388
- 113
monterreyden goal beklıyoruz olmuyor gidiyor atamıcak adamlar 20 dkda 2 tane atıyor mk
Attım Kral tekrar kesene bereket Sağ ol KralMuro IBAN
Eyvalah sağol baş tacisin güzel düşüncen için teşekkür etimKral yani kendini açıklama bile gerek yok guzel insan oldugun gayet acik bu forumun en sevdigim olayi bu çok guzel insanlarda cok gercekten
Makina atmasa onun mk umarım gelir paşammonterreyden goal beklıyoruz olmuyor gidiyor atamıcak adamlar 20 dkda 2 tane atıyor mk
Sorma tuhaf seyler oluyormonterreyden goal beklıyoruz olmuyor gidiyor atamıcak adamlar 20 dkda 2 tane atıyor mk
Lafı bile olmaz ☺Attım Kral tekrar kesene bereket Sağ ol Kral
yok o defter kapandı dayı dk 88 2 goal nereye gelıyorMakina atmasa onun mk umarım gelir paşam
Atarlar inşallah dost1-1 oldu ama 89 da oldu ıbne bunlar mk
Canın sağolsun yapacak bişey yok1-1 oldu ama 89 da oldu ıbne bunlar mk
Bu akşam iban atamayan adamlardan ne çektin be dostTugay seni bekliyorum haaa
Nasıl atcam normal ibani kopyala yapıştır miTugay seni bekliyorum haaa
Hiç sorma yeminle verem oldum bu konudaBu akşam iban atamayan adamlardan ne çektin be dost![]()
Birisi kardeşe yardımcı olsun IBAN. Atma konusunda size zahmetNasıl atcam normal ibani kopyala yapıştır mi
Tugay yeni dm başlat orada adın soyadin ibanin istiyor onları doldur mesaja başlık yaz birde altına kesnee bereket yaz gonderBirisi kardeşe yardımcı olsun IBAN. Atma konusunda size zahmet