- 38,323
- 37,151
- 113
Sen tatile gitmiyormusun dost yat uyu
d
Yapistir buralardayız
Yapistir buralardayız
Ben Atay'ım istersen ibanCep no yazı olarak at watsaptan yazayım son care
Tugay nasipse başka zaman İnan. Ruhum daraldı şuan 3 kişi daha IBAN atmadı verem oldumFazladan IBAN lazımsa bende atabilirim😂
yazdım kralTugay nasipse başka zaman İnan. Ruhum daraldı şuan 3 kişi daha IBAN atmadı verem oldum
Hocam yarın gün içinde sana da ulaşacağımCanın sağ olsun tekrardan tebrik ederim arkadaşım
Yarın gece 6.5 saat yolculuk görünüyor federalSen tatile gitmiyormusun dost yat uyud
Eyvallah arkadaşım kazancınız daim olsun sorun yokHocam yarın gün içinde sana da ulaşacağım
Teşekkür ederim inşallah tez zamanda gelir
Yarın gün içinde biraz işlerim var çekim gelip foruma girdiğim gibi iletirimEyvallah arkadaşım kazancınız daim olsun sorun yok
Problem yok düşünmen yeterli Allah işini rast getirsin atsanda atmasanda canımız sağ olsun arkadaşım 👍Yarın gün içinde biraz işlerim var çekim gelip foruma girdiğim gibi iletirim
Yok yazmamış sinyazdım kral
Estağfurullah atarız diyip atmayanlardan değiliz gece modu kalkınca diğer arkadaşla @Hayat1kumar dm den iban iletirseniz iyi olur çekim geldiği gibi iletirim hayırlı gecelerProblem yok düşünmen yeterli Allah işini rast getirsin atsanda atmasanda canımız sağ olsun arkadaşım 👍
senin profle yazdım üstadYok yazmamış sin