- 1,289
- 890
- 113
Gelsede gelmesede senin canın sağolsun adamsınSon 8 dakıka
Gelsede gelmesede senin canın sağolsun adamsınSon 8 dakıka
Dostum ibanı nasım atıcam yardımcı olurnusn3.5 alt güncel 1.15 won için son 15 dakıka
Hocam senin atmadığın 2 kişiyi müsait olunca bana bildir dmleşeyim onlarla para gelince ulaşıp gönderirimEyvalah sağol pasam
Onay almışta gece ters saatte çektik dost bir umut öğleden sonra gelmesikeşke 5 parça 10 10 vs çekseydin kral gelirdi şimdiye
Yeni dm aç mesaj yerine inmeden yukarıda tether/iban yaziyor oraya iban yapistirDostum ibanı nasım atıcam yardımcı olurnusn
Bol sans kardesGelirse 2 kardeşimize 250 TL şans parası
Bence bak makinanın dediğini yapYeni dm aç mesaj yerine inmeden yukarıda tether/iban yaziyor oraya iban yapistir
Maç varsa bu rolling açıyumı makinaKalan 6 dakıka
Geç olsun güç olmasın 2 dosta da ben atarım kişileri kupon kazanınca bana söyler misin ulaşalım şimdidenPaşam seninki havaleyse biraz geç düşer umarım sorunsuz gelir bolşanss kardeşim
Kardeşim sende burdan 2 kişiye ulaş seç arkdslardan birini kesene bereketGeç olsun güç olmasın 2 dosta da ben atarım kişileri kupon kazanınca bana söyler misin ulaşalım şimdiden
Tamam yapıyotum ama aktif üye değil diyor gece modu yaIyor göndermiyor mj ne yapıcamBence bak makinanın dediğini yap
Yapistir buralardayızMaç varsa bu rolling açıyumı makina
Makina knka yardımcı oalbilirmisnYapistir buralardayız
Hocam 1 kişiye 500 olarak ulaşıyorum tamamdır.Kardeşim sende burdan 2 kişiye ulaş seç arkdslardan birini kesene bereket
aynı sorun bende de olduTamam yapıyotum ama aktif üye değil diyor gece modu yaIyor göndermiyor mj ne yapıcam
Dostum tıkla profiline arkadaşın dm başlat yazıyor ona tıkla orda tether iban yazıyor kutucukta ona ibanı yapıştır nasıl anlatayım bilemedimMakina knka yardımcı oalbilirmisn
Hocam senle iletişime geçelim.Bol sans kardes
Cep no yazı olarak at watsaptan yazayım son careaynı sorun bende de oldu
yok dost öyle değil, gece filtresi aktif sadece aktif üyeler gönderebilir hatası veriyorDostum tıkla profiline arkadaşın dm başlat yazıyor ona tıkla orda tether iban yazıyor kutucukta ona ibanı yapıştır nasıl anlatayım bilemedim