- 1,289
- 890
- 113
Hangi kupona yazayım seniBildirimleri açalım bakalım umarım hiç goal olmaz da uğramayız buraya
Son düzenleme:
Hangi kupona yazayım seniBildirimleri açalım bakalım umarım hiç goal olmaz da uğramayız buraya
Bol şanslar kralGelirse 2 kardeşimize 250 TL şans parası
Bol şanslar kralBu kuponda gelse 2 arkdasa 250bolll şansEkli dosyayı görüntüle 833824
Buna yüklü görseydim ilaç gibi gelecekti az önceBildirimleri açalım bakalım umarım hiç goal olmaz da uğramayız buraya
Eyvalah çok sağolBol şanslar sıfırlarınız daima sağ tarafta bol olsun 🙏🏻
Mucize bizim neyimize Paşa gelse 3 kişide sensinbüyük bi mucize olmazsa 2 kupon da won şimdiden tebrikler
Sen kazan da onu sonra hallederızHangi kupona yazayım seni 🤣
Bencede won adamlarda gol atma kabiliyeti yoksa olsada hakem bizden iptal edilir knka raat olalım 😄😄Mucize bizim neyimize Paşa gelse 3 kişide sensin
Sen biraz daha dile getirsen gol yağmuruna tutulmasak iyidir 😂Bencede won adamlarda gol atma kabiliyeti yoksa olsada hakem bizden iptal edilir knka raat olalım 😄😄
Ayni şansin devam etmesini dilerimBuna yüklü görseydim ilaç gibi gelecekti az önce
4 de seni yazdım mübarek yorum yapan herkese teşekkür ederim sağolun ☺Ayni şansin devam etmesini dilerim
🤐🤐🤐😄Sen biraz daha dile getirsen gol yağmuruna tutulmasak iyidir 😂
okeyde de bol şans kral20 dk Okey oynuyup dönecem umarım geldiyimde yatmaz hep beraber kupon yapariz
Cok teşekkür ederim baskan sansin daim olsun4 de seni yazdım mübarek yorum yapan herkese teşekkür ederim sağolun ☺
Bol şansGelirse 2 kardeşimize 250 TL şans parası