- 16,391
- 11,489
- 113
Ben çok yoğun calisiyorum erhanim uzun yol yapiyorum sürekli goreb yazıyorlar ara sıra giriyorum forumaVurmuşsun sen belli konuları da bıraktın dost artık
Ben çok yoğun calisiyorum erhanim uzun yol yapiyorum sürekli goreb yazıyorlar ara sıra giriyorum forumaVurmuşsun sen belli konuları da bıraktın dost artık
Tamam dost hallediyorum şimdiDost sen 400 at bana benim ödülü murodan al sinan bugün insani delirtir valahi
La memurum demiştin sanki tır şöförü memur da ilk defa görüyorum 😂😂 hayırlı yolculuklar doetBen çok yoğun calisiyorum erhanim uzun yol yapiyorum sürekli goreb yazıyorlar ara sıra giriyorum foruma
Yok yok uğraşma dost sen bana at ben ona atarım uygunsaSinana geri veriyorum alırsın ondan
Maç yok bu gece yaBu u20 dünya kupasının abv
Ben makinist isciyim kardesm🙏🙏La memurum demiştin sanki tır şöförü memur da ilk defa görüyorum 😂😂 hayırlı yolculuklar doet
Tamam IBAN at kankaYok yok uğraşma dost sen bana at ben ona atarım uygunsa
Hesap hareketlerinde eşinin hesabı varda bankamız aynı olduğu için IBAN görünmüyor şube kodu ile hesap no görünüyor@qguzh4nn0 hariç herkese gönderildi kendisi IBAN atmadı ibanini bilen varsa bana atsın göndereyim
Güzel cevap aklıma kara tren gelmedi hiçBen makinist isciyim kardesm🙏🙏
@qguzh4nn0 hakkını ısrarla bana bırakıyor, bisey diyemedim bilginiz olsun, harici hekrese gönderildi@Lazistan08 @murobaşkan @Metings1905 @Barrios 30 dk ya iban atmayanlarin miktarlarini bana iade edersiniz ben saklarim hallederim ama bi yarim saat bekleyin sonra
Aslan Metin 😂😂Hesap hareketlerinde eşinin hesabı varda bankamız aynı olduğu için IBAN görünmüyor şube kodu ile hesap no görünüyor
Atmıştım zaten kankam ilk başta 😂Tamam IBAN at kanka
Bol şansın olsun kardeşim inşallah vurursun birşeyler ✋Olmaz öyle dost.
@qguzh4nn0 hakkını ısrarla bana bırakıyor, bisey diyemedim bilginiz olsun, harici hekrese gönderildi
DoğruAtmıştım zaten kankam ilk başta 😂
Peki teşekkür ederim hayırlı gecelerBol şansın olsun kardeşim inşallah vurursun birşeyler ✋
Adam görünSu an kupon yapcak bakiyem var bana da atmayın
Gönderdim şansın ödülünüAtmıştım zaten kankam ilk başta 😂