- 31,212
- 20,757
- 113
Sen ne zaman doyucan bırak milleti40 kısı 1 adamı doyuramadık amk o dertten kavgaya zaman kalmıyor
Sen ne zaman doyucan bırak milleti40 kısı 1 adamı doyuramadık amk o dertten kavgaya zaman kalmıyor
Benım 50 sana 500 gıbı yuk yapsr kankaİtirazım var
Bizim gibi adama 50 tl daha yazıp listenin başına koymadiğin için itiraz ediyorum
Metinden elliyi kırpıp bize ekleyecektin sinan
Haksızlık var yeter artık bu kadarne güzel kavga yok kaos yok konu kilitlenmemiş😀
GdgggfhhfssgKestirmeden hiçbiriniz ödül haketmiyorsunuz ucube herifler diyerek alıp giderdi tertemiz
Istanbul pahalıSen ne zaman doyucan bırak milleti
Metin bu gece 600 lira için masaka takılmazsa iyiMetin 7 kisiye dagitacak oyle ceza digerleri 3 4 kisiye dagitir hff
Atıyorumİlk 6 kişi IBAN atsın dedim 3 kişi atmış diğer en kişi istemiyor heralde
Yok be para için kimseyle kötü olmam ama fena dolandirdi 😂@Lazistan08 arada aniyordur onu kesin puaha
Evet çok tehlike valla gider mi gideryer herkes 2-3 saat durur bana bi kez atmıştı biri 5-6 kişiye attım 1400 mü ne kaldı 3 sene evvel ulan dedim şimdi rulete gider bu lavuklar 5-6 saat yazmadı ver dedim dostum geri atayım attım adama
Gider usta belli olmaz bu işler bi anlık şeytana bakar
Metin sen bqnamj atcan listede kiBenım 50 sana 500 gıbı yuk yapsr kanka
300lük gruba koymusun beni mülayim marinpnn berduş osimhen bu grupta 6 da 6 çekerim benne güzel kavga yok kaos yok konu kilitlenmemiş😀
Bılmıyom kı kım kıme atıyoMetin sen bqnamj atcan listede ki
Allahını seversen gece saat 2den sonra böyle espriler yapmayın evi inlettik puhahaLütfen bana metin atsın ilk defa para aticak bana
Kimlere ekledi yatırım yapana mıZlot 100 kişi çekilişte bırak ilk 100 e girmeyi yedeğe bile giremedik tam cenabetiz![]()
Sen o grupta bayren gıbı kalmıssın300lük gruba koymusun beni mülayim marinpnn berduş osimhen bu grupta 6 da 6 çekerim ben
Yalandır dost kim onun ayağına sıkıp ta başına iş alsinYok be para için kimseyle kötü olmam ama fena dolandirdi 😂
Ayagindan vurmuslar diye duydum belkide yalandir
Sesin taaa buraya kadar geldiAllahını seversen gece saat 2den sonra böyle espriler yapmayın evi inlettik puhaha
Reis ben ödül neyse razıyım DIŞARI ÇIKTIM VİFİ BAGLANMAK İCİN ÜŞÜDÜM ODUL ATSANDA BEN EVE GECSEM OLURMU ACABA COK sürer mi TEKRARDAN EMEĞİNİZE SAĞLIKYok be para için kimseyle kötü olmam ama fena dolandirdi 😂
Ayagindan vurmuslar diye duydum belkide yalandir
Ulan gene mı komsudan baglanıyorsunReis ben ödül neyse razıyım DIŞARI ÇIKTIM VİFİ BAGLANMAK İCİN ÜŞÜDÜM ODUL ATSANDA BEN EVE GECSEM OLURMU ACABA COK sürer mi TEKRARDAN EMEĞİNİZE SAĞLIK