Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,103
- 6,369
- 113
Bişey demiyorum tmm konuyu kapattım
Uyuyanlarin ödülü Birlestir Kırmızıya basSabah atarız artık yapacak bişey yok enişte
Burdayım puaha ödülümu at hemen yarin ki yemek param çıktı osimhen gibi çok mutlu oldum puahaSabah atarız artık yapacak bişey yok enişte
@Metings1905 sana yemekhane açacak büyük vurursaYemek param knk niye öyle dedin ki
Dost 500 verdik 400 aldik yine zarardayiz puahaAdaş selam ya 400 güzel paraydı kırısacaktık biz onu
Benim de kumar param çıktı tek el jetx atarızBurdayım puaha ödülümu at hemen yarin ki yemek param çıktı osimhen gibi çok mutlu oldum puaha
Hahahaha gece gece kahkaha attım@Metings1905 sana yemekhane açacak büyük vurursa
Sen mulayimden para alirmiydin dost puahaBenim de kumar param çıktı tek el jetx atarız![]()
Tam dağıtım parası atılıyor lavuk kayboluyor 2 ay sonra dostum işim vardı giremedim diye geliyor yüzsüz yüzsüzSabah atarız artık yapacak bişey yok enişte
Allah razı olsun neyse acmamak üzere bu konuyu kapattım artık@Metings1905 sana yemekhane açacak büyük vurursa
Hahaha ben neden para alıyorum 10 dk onu sorguluyorumSen mulayimden para alirmiydin dost puaha
Kural 48 saat falandı galiba ötesine kimse hak idda edemz zatenTam dağıtım parası atılıyor lavuk kayboluyor 2 ay sonra dostum işim vardı giremedim diye geliyor yüzsüz yüzsüz
Bu forumda güvenilir diye bilinen çok kişiler yaptı bunu hastane pastane dümenleri dolu
Alma dost niye alıyon sen üst düzey devlet memurusun ne işin var 300 leHahaha ben neden para alıyorum 10 dk onu sorguluyorum![]()
125 k para alıcam dedın gelecege yatırım puahajHahaha ben neden para alıyorum 10 dk onu sorguluyorum![]()
Bende suan düşünüyorum dostHahaha ben neden para alıyorum 10 dk onu sorguluyorum![]()
Sana Ben gonderecem millete bela olma daha bişe yazmaAllah razı olsun neyse acmamak üzere bu konuyu kapattım artık
@Mülayim6060 in son kiyagi diyelim yfgBende suan düşünüyorum dost