Onu benden duymamışsındır amaBen bu çift maaş diyenlerden kıllanıyorum artık enişte 15 i çift maaş gelsin sana güzel bi kasa sözüm var bu şekilde 3 kez dolandırıldım
Onu benden duymamışsındır amaBen bu çift maaş diyenlerden kıllanıyorum artık enişte 15 i çift maaş gelsin sana güzel bi kasa sözüm var bu şekilde 3 kez dolandırıldım
Muhendis misin sen ?Lan alacağim çok bişey değil ki 125k oda borca gidecek![]()
Söyle de duyalımOnu benden duymamışsındır ama![]()
Neden 8 ay sonra televizyonun taksit i o zaman mı bitiyor5 k bana verir misin 8 ay sonra geri veirirm
Yok dostum düz memurMuhendis misin sen ?
Ne mühendisi olacak dost mühendisin bu saatte işi ne burada özel sektör 6.30 da servis beklemeye başlıyorMuhendis misin sen ?
Yok 8 ay sonra unutursun diyeNeden 8 ay sonra televizyonun taksit i o zaman mı bitiyor
Lan gecen bırı bıze rol yaptırdı adamın ısmını arattım ınstagramsa eleman saray kutuphanesınde memur puahhaMuhendis misin sen ?
Diyemem ama 3 ay sonraki için diyebilirim hem sende belki unutursunSöyle de duyalım
Ben tek maaş alamıyorum sen 3 maaş valla tebrikler dost sanaLan alacağim çok bişey değil ki 125k oda borca gidecek![]()
Senin canın sağolsun gaddarYok 8 ay sonra unutursun diye
Duz memur ciftte 125 kYok dostum düz memur
Buyuksehırdedıe belkıDuz memur ciftte 125 k
Sen neymissin be
Emek veriyoruz osi Sabah 9 akşam 3 çalışıyoruz isim de çok zorBen tek maaş alamıyorum sen 3 maaş valla tebrikler dost sana
Allah ıslah etsin seniEmek veriyoruz osi Sabah 9 akşam 3 çalışıyoruz isim de çok zor![]()
ben de arattım bi kez soyismi tehlikeli çıktı kestim sohbetiLan gecen bırı bıze rol yaptırdı adamın ısmını arattım ınstagramsa eleman saray kutuphanesınde memur puahha
Dostum sen memur maaşlarının farkında mı değilsin yoksa kafa mı buluyorsunDuz memur ciftte 125 k
Sen neymissin be
İyi para allah daha cok versin kadrolu biz sendikalıyız🤣Duz memur ciftte 125 k
Sen neymissin be
125k paran var şuan cepte ne yaparsın dost anlatır mısınİyi para allah daha cok versin kadrolu biz sendikalıyız🤣
Aynen meto bunu sana 7 kez söyledimBuyuksehırdedıe belkı