İstanbul olsaydı 80 KPSS puanimla başvuru yapardım dost 😂Artvinim canim benim ama sirin bir ilcesindeyim
İstanbul olsaydı 80 KPSS puanimla başvuru yapardım dost 😂Artvinim canim benim ama sirin bir ilcesindeyim
@Barrios buda senden kankaYok yatmadi 😂
Adım gibi 😂Helal dost şair ruhlusun
Büyük ihtimal alinmazdin 😂İstanbul olsaydı 80 KPSS puanimla başvuru yapardım dost 😂
Anlamadım ama gülelim de anladık sanAdım gibi 😂
Hahahahha geriye doğru çevirdiler mi diye sorsan daha doğru olurBuda memur la sorsana gerıye donukler yatmıs mı puahah
😂😂😂Anlamadım ama gülelim de anladık san
Ağa ise sen almıyor musun daha ne 70 bile olsa iş yapardı bence 😂Büyük ihtimal alinmazdin 😂
Kurum farkı var kanka hatta bakanlık farki varBuda memur la sorsana gerıye donukler yatmıs mı puahah
O zaman ben @Lazistan08 ozana çökeyim ahahahaha 🤣🤣Tmm diger dagitimci da sensin o zaman bitti kilit
Bizim bu ay çift maaş meselaKurum farkı var kanka hatta bakanlık farki var
NiyeBizim bu ay çift maaş mesela![]()
Başkan varda birde onun ve encumenin okay I lazım, bana Kalsa yarin gel baslatalim 😂Ağa ise sen almıyor musun daha ne 70 bile olsa iş yapardı bence 😂
İkramiye ayı 3 ayda bir
Bu ay forumda yoksun yanıBizim bu ay çift maaş mesela![]()
Ben bu çift maaş diyenlerden kıllanıyorum artık enişte 15 i çift maaş gelsin sana güzel bi kasa sözüm var bu şekilde 3 kez dolandırıldımBizim bu ay çift maaş mesela![]()
Bizdede cift ama para yok 😂Bizim bu ay çift maaş mesela![]()
Lan alacağim çok bişey değil ki 125k oda borca gidecekBu ay forumda yoksun yanı
Mulayım 3 saate kazanıyor onuLan alacağim çok bişey değil ki 125k oda borca gidecek![]()
5 k bana verir misin 8 ay sonra geri veirirmLan alacağim çok bişey değil ki 125k oda borca gidecek![]()