1ini maaş yatınca yazacak adaş dur şimdiLa 3 gunluk degilmiydi neden günleri 2 gune çektin puaha
1ini maaş yatınca yazacak adaş dur şimdiLa 3 gunluk degilmiydi neden günleri 2 gune çektin puaha
2 gündür canım sıkkın ondan belkide bilmiyorum knk vllayaLa 3 gunluk degilmiydi neden günleri 2 gune çektin puaha
Adammm sinocan ahahshsjdj@sinansrml63 halledecek dağıtım işini gerisi onda. Herkesi görmeye çalışacak o yönde talimat verdik adamımıza
Lan muhasebecinin muhasebecisi mi olur manyak skdkdmdSakin olun comertlige gore dagitima gore miktar farklari olacak kimine 200 kimine 400 kimine 300 cömertlere 400 cimrilere 200 boype 20 kisiye mumkun oldugunca herkese atacaz 2 tane dagitimci da ayarladim
Polat alemdar Sinan dostt🙏Sinanın raconlar güzel parayı cebinden dağıtıyor gibi racon kesiyor ya orayı sar başa izle
Haklısın dost nokta atışı👌🙏Hepimiz kumarbaziz burda para ise aramızda donuyor bir gün benim olur bir gün başkasının ben bu forumda hiç kimseye bugune kadar dm atıp para talebinde bulunmadım evet rol kovalıyorum param olmadığı için ama burda seviyesiz insanları giderek çoğalmaya basladi yok burdan geçiniyon yok şoylesin bolesin valla billahi ayıptır bu denli insanlara on yargiylan yaklasmayin gün oldu son cebimde ki parayi bile başkasına attim gecen sene bu forumda çok para kazandım çok kişiye de para attim sorgusuz sualsiz suan çok az bir borcum kaldi Allah bana bir çıkış kapısı acarda o borçtan da kurtulur bu forumdan da kurtulurum ins
Yav Erhan kaç yaşına geldin kaç yıldır burdasın dost. Yani muhtemelen bu tarz yazıyı daha 50 kere falan yazarsın bu forumda. Ne gerek var dost. Hekres hekresin ne olduğunu biliyor. Kendini boşa heder ediyorsunHepimiz kumarbaziz burda para ise aramızda donuyor bir gün benim olur bir gün başkasının ben bu forumda hiç kimseye bugune kadar dm atıp para talebinde bulunmadım evet rol kovalıyorum param olmadığı için ama burda seviyesiz insanları giderek çoğalmaya basladi yok burdan geçiniyon yok şoylesin bolesin valla billahi ayıptır bu denli insanlara on yargiylan yaklasmayin gün oldu son cebimde ki parayi bile başkasına attim gecen sene bu forumda çok para kazandım çok kişiye de para attim sorgusuz sualsiz suan çok az bir borcum kaldi Allah bana bir çıkış kapısı acarda o borçtan da kurtulur bu forumdan da kurtulurum ins
Bende ekleme olarak sunu ekliyim kimseyi kucumsememek lazim ornek ben 1k Rol açıp 5k kazanirim 2k Dağıtırım sen 10k rol acar 100 kazanır 10k dağıtırsın senin bütçen ona yetiyordur benimki buna bu aralar buda cok olmaya basladiHepimiz kumarbaziz burda para ise aramızda donuyor bir gün benim olur bir gün başkasının ben bu forumda hiç kimseye bugune kadar dm atıp para talebinde bulunmadım evet rol kovalıyorum param olmadığı için ama burda seviyesiz insanları giderek çoğalmaya basladi yok burdan geçiniyon yok şoylesin bolesin valla billahi ayıptır bu denli insanlara on yargiylan yaklasmayin gün oldu son cebimde ki parayi bile başkasına attim gecen sene bu forumda çok para kazandım çok kişiye de para attim sorgusuz sualsiz suan çok az bir borcum kaldi Allah bana bir çıkış kapısı acarda o borçtan da kurtulur bu forumdan da kurtulurum ins
Boşver canını sıktığına değmezHepimiz kumarbaziz burda para ise aramızda donuyor bir gün benim olur bir gün başkasının ben bu forumda hiç kimseye bugune kadar dm atıp para talebinde bulunmadım evet rol kovalıyorum param olmadığı için ama burda seviyesiz insanları giderek çoğalmaya basladi yok burdan geçiniyon yok şoylesin bolesin valla billahi ayıptır bu denli insanlara on yargiylan yaklasmayin gün oldu son cebimde ki parayi bile başkasına attim gecen sene bu forumda çok para kazandım çok kişiye de para attim sorgusuz sualsiz suan çok az bir borcum kaldi Allah bana bir çıkış kapısı acarda o borçtan da kurtulur bu forumdan da kurtulurum ins
Birbirimizi idare etmemiz gerek herkezin üzücü bir hayat hikayesi elbet vardır knkYav Erhan kaç yaşına geldin kaç yıldır burdasın dost. Yani muhtemelen bu tarz yazıyı daha 50 kere falan yazarsın bu forumda. Ne gerek var dost. Hekres hekresin ne olduğunu biliyor. Kendini boşa heder ediyorsun
Erhan allahını seversen saat 1den sonra foruma girme yat uyuHepimiz kumarbaziz burda para ise aramızda donuyor bir gün benim olur bir gün başkasının ben bu forumda hiç kimseye bugune kadar dm atıp para talebinde bulunmadım evet rol kovalıyorum param olmadığı için ama burda seviyesiz insanları giderek çoğalmaya basladi yok burdan geçiniyon yok şoylesin bolesin valla billahi ayıptır bu denli insanlara on yargiylan yaklasmayin gün oldu son cebimde ki parayi bile başkasına attim gecen sene bu forumda çok para kazandım çok kişiye de para attim sorgusuz sualsiz suan çok az bir borcum kaldi Allah bana bir çıkış kapısı acarda o borçtan da kurtulur bu forumdan da kurtulurum ins
@parsens noldu la senınErhan allahını seversen saat 1den sonra foruma girme yat uyu
Bu saatlerde çok uzun yazıyorsun puhaha
Ama hepimizde çoğu zaman bu düşüncelere dalıyoruz dost haklılık payı varYav Erhan kaç yaşına geldin kaç yıldır burdasın dost. Yani muhtemelen bu tarz yazıyı daha 50 kere falan yazarsın bu forumda. Ne gerek var dost. Hekres hekresin ne olduğunu biliyor. Kendini boşa heder ediyorsun