- 26,757
- 14,125
- 113
Vaybe
İhtiyacım var yoksa yazmazdım şimdi dost yarına param yok hic işi bıraktım paramı vermedilerAynen doğru söylüyor almayan alsin herkes faydalansın
Sinan yapmaz ama yazanlarida kiramazYa ole şeymi olur konuda kim varsa sinan onları yazar zaten ayrilacalik yapmaz kimsyee
Sen neden banlandınİhtiyacım var yoksa yazmazdım şimdi dost yarına param yok hic işi bıraktım paramı vermediler
Valla iki freebet vardı 500 er ikisini de gs kazanır dedim. Özel oran 10 oran vardı 2500 de o. 6 k kasa 15 kat sporda çevrim 🤣🤣Cevrim kac kat![]()
İş lazım mı ? Yardımcı olayım sanaİhtiyacım var yoksa yazmazdım şimdi dost yarına param yok hic işi bıraktım paramı vermediler
Kanka yazanlari eklemez sinan burayaSinan yapmaz ama yazanlarida kiramaz![]()
Gel bayragı al onden yuruÖlucü tayfa yine burda erhanlar osimhenler
Meetingsler hayatınız beleş nereye kadar gidecek bakalım
Bilmiyorum 3 gündür yemek de yıyemedim dogru dürüst 2 gündür sadece 2 tabak pilav ile ayaktayım hşc paramda yok hşc biyerden bulamadım işi bıraktım 4 gün önceSen neden banlandın
Bugünde bi farklılık yap barmadan gel dostValla iki freebet vardı 500 er ikisini de gs kazanır dedim. Özel oran 10 oran vardı 2500 de o. 6 k kasa 15 kat sporda çevrim 🤣🤣
Birazdan batar gelirim
Aynen abiListe gelsin Kısmet
Ulan utanma sende olsa bu konuya girmezsin rezil erifin tekisin iste bir daha adimi anma anarım seni haberin olsunÖlucü tayfa yine burda erhanlar osimhenler![]()
Meetingsler hayatınız beleş nereye kadar gidecek bakalım
50k yap da gelValla iki freebet vardı 500 er ikisini de gs kazanır dedim. Özel oran 10 oran vardı 2500 de o. 6 k kasa 15 kat sporda çevrim 🤣🤣
Birazdan batar gelirim
Isı 4 gun once bırakıp bugun mu soluyorsun 4 gundur 25 kere solerdın sen bunuBilmiyorum 3 gündür yemek bileyemedim 2 gündür sadece 2 tabak pilav ile ayaktayım hşc paramda yok hşc biyerden bulamadım işi bıraktım 4 gün önce