- 9,664
- 3,391
- 113
Bol şansFinişh
Bol şansFinişh
2.5 alt olan var o geldı umecitBuradan pek bir şey gelmez çok sallamasyon oldu. ne gelirse kardır
40ı geçer abi şuan 2 kupon kesin gibiBuradan pek bir şey gelmez çok sallamasyon oldu. ne gelirse kardır
Şimdi won2.5 alt olan var o geldı umecit
2 kombin gelirse kasa 50 civarına gelir yeter zatenBuradan pek bir şey gelmez çok sallamasyon oldu. ne gelirse kardır
Woooon tebrikler
Erhan var sadece en baştan ortalarda süper mario geldi o da baya takiplediEn baştan beri takip eden kim o emekçiler iban bırakıp yatsınlar 😀 3 veya 4 kişidir en fazla
Ben ara ara sizi izledim. erhanla marley paso twkipteydi aklimda kalanEn baştan beri takip eden kim o emekçiler iban bırakıp yatsınlar 😀 3 veya 4 kişidir en fazla
Ben arada uyuya kaldım elenırsemde sıkıntı yok kafam dusmus 😀En baştan beri takip eden kim o emekçiler iban bırakıp yatsınlar 😀 3 veya 4 kişidir en fazla
Atak miEn baştan beri takip eden kim o emekçiler iban bırakıp yatsınlar 😀 3 veya 4 kişidir en fazla
Kesene bereket abi@Erhan2121 @Marley
Size ayrı güzellik yapacam
@sinansrml63 @SüperMario @Calypso13 size de birşeyşer yaparız ibanları özelden yazarsınız çekim işine daha var
NeyiAtak mi
Saglık olsun kesene bereket@Erhan2121 @Marley
@sinansrml63 @SüperMario @Calypso13 size de birşeyşer yaparız ibanları özelden yazarsınız çekim işine daha var
Kesene bereket dostt@Erhan2121 @Marley
Tm dost kesene bereket@Erhan2121 @Marley
Kesene bereket ex ortak@Erhan2121 @Marley
@Metings1905 senide ekledim Marley Erhan hariç diğer 4 kişiye de birşeyler atarız