- 37,224
- 24,523
- 113
Mülayimin kuponlar wonlarken vakit geçsinAynen say o zaman bende geliyorum birazdan
Mülayimin kuponlar wonlarken vakit geçsinAynen say o zaman bende geliyorum birazdan
Faiz haram diye vadeli açmayıpAyri ayri tam 2 milyon sayılmaz dost 1.7 civari
Bolsans snakeEywallah dostlar herkese bol şans
SaplakeValla geçen 1 k yı 35 kat çevirdim 10 k çektim bazen şans oluyor bir kupon atabilir miyim buraya takip edelim
Valla ben ne aldıysam hepsini egt de tek bir oyunda aldim ayni oyundada hepsini geri verdim kac defa dede veya sweet denedim farm atarak dedim sadece satın alım yapmadım oyunu gitmiyorlar bile girdiklerinde 10 x öteyi goremedim bile egt de tek farmdan 50k 100k alabiliyorsun bazenDoğrudur dost atınca tam atıyor atmayınca amuda kalksan fayda etmiyor.
Bonanza 1000den almıştık geçen yaz. 8k satın alıma 17bin x atmıştı 300 küsür alıp ordan yürümüştük
Sapla150 TL'den buraya bakalım ne olacak
Bize bu gece 10m verseler bu neden 20m değil diyip geri kumara veririz dostValla ben ne aldıysam hepsini egt de tek bir oyunda aldim ayni oyundada hepsini geri verdim kac defa dede veya sweet denedim farm atarak dedim sadece satın alım yapmadım oyunu gitmiyorlar bile girdiklerinde 10 x öteyi goremedim bile egt de tek farmdan 50k 100k alabiliyorsun bazen
İlk yarı barem 88 olmuştu bir araParaguay 2 dk boş
Kendilerine geldiler güzelMaç iyi kurudu 2 3 dakikadır sayı yok
40 ı geçelim deİlk yarı barem 88 olmuştu bir ara