- 48,614
- 15,838
- 113
Dk 27 kuru
İyi geceler kanka o zaman hadi bol şansSiz yatın uyuyun başarılı olursak ulaşırım takip etmeye gerek yok
Aha geldı sen yaz bende senden bakacamDk 27 kuru
Sen aç gozlulugunden kaybeduyirsub 2 milyonu batıran adamı hiçbir kazanç kesmez tabiYa slot hiç vermiyor dost ben size hiç mi örnek olmadım
İyi geceler uyudum o zamanSiz yatın uyuyun başarılı olursak ulaşırım takip etmeye gerek yok
Ayni anda gelmedi ama puhhaa ya bide geçen seneye göre musluklari tamamen kapatmışlar bu sene dost artik hiç vermiyorSen aç gozlulugunden kaybeduyirsub 2 milyonu batıran adamı hiçbir kazanç kesmez tabi
Sinan Listeyi rüyanda tutDk 27 kuru
İmkansız kazanmak slot daBir 7k buy at verirse spordan devam vermezse yatalim
Son 1k kaldi dur onuda ben soylim sana icimde kaldi puhhaa
Her sene giderek düşüyor Ağa. Slota başladığım ilk yıl toplam Max win sayım 12. Son 4 senedir Max win sayım 13 puayauua 5 senede 13 Max win var 12 tanesi 4 sene önceAyni anda gelmedi ama puhhaa ya bide geçen seneye göre musluklari tamamen kapatmışlar bu sene dost artik hiç vermiyor
Bence de söylesinSon 1k kaldi dur onuda ben soylim sana icimde kaldi puhhaa
Slot havuzu çok genisledi artik 15 yaşındaki insanlar bile oynuyor artik slotan kazanmak artik büyük sans gerektiriyorHer sene giderek düşüyor Ağa. Slota başladığım ilk yıl toplam Max win sayım 12. Son 4 senedir Max win sayım 13 puayauua 5 senede 13 Max win var 12 tanesi 4 sene önce
Şunlar gelsin sizden alacam 1 k ya bunu aldımSon 1k kaldi dur onuda ben soylim sana icimde kaldi puhhaa
Tm dost valla futbolda az çok kazanıyorum diye dedim basket olsa demezdim bile bolsansŞunlar gelsin sizden alacam 1 k ya bunu aldım
Onu yazacaktım tamSlot havuzu çok genisledi artik 15 yaşındaki insanlar bile oynuyor artik slotan kazanmak artik büyük sans gerektiriyor
150 tl yi 800 yaptım şimdi slotta sonra cyber lara girdim 3 k olduİmkansız kazanmak slot da