- 2,800
- 2,049
- 113
Gördüğüm en uzun hikaye
Tebrikler bol şanslar
Tebrikler bol şanslar
Bu konu ile Kitap yazılırGördüğüm en uzun hikaye
Tebrikler bol şanslar
Biz atınca ilk adımda lose yapan saygıdeğer arkadaşlara da ayrıca selamlarBu konu ile Kitap yazılır![]()
+1Biz atınca ilk adımda lose yapan saygıdeğer arkadaşlara da ayrıca selamlar
@Beşiktaş @Erhan2121 @wasil @Golcümetin utanın😂😂😂
Bizde çok büyük potansiyel var dost bilgin olsun puahaBiz atınca ilk adımda lose yapan saygıdeğer arkadaşlara da ayrıca selamlar
Hayatım da ilk kez sabaha kadar rol takip ettim dost harbiden senin ismini nasil zikretmedim valla unutmuşum mulayim gelir konuda seni gorurse seni de gorur dost kusura bakma valla@Mülayim6060 tebrik ederim kardeşim gece 4 gibi bayıldık biz kazançlı geçmiş daim olsun
@Marley @Erhan2121 şu konuda nasıl benim ismim geçmemiş harbiden şaşırdım gece yarısına kadar beraberdik sohbet muhabbet ettik maçları takip ettik. muhtelemen atlamişsınızdır o ayrı da icabeten de olsa vurucu da buradaydı dememissiniz üzdünüz beni
+1 puhahahaBizde çok büyük potansiyel var dost bilgin olsun puaha
Dagitim bir daha gelirmi dost ben o kısmı kaçırdım ben film açtım sırf parayi cop etmemek için aksami bekliyorum da sen masallah hızlı ciktin puaha@Mülayim6060 Attığının hepsini 6 kişiye bölüştür müşteri olduk .
Benden de bu kadar sınırları iyice patlattık.
Saygı bizden dostBiz atınca ilk adımda lose yapan saygıdeğer arkadaşlara da ayrıca selamlar
Bol sans reis.bu sefer bende katılıyorum 😍Rol yaparız görmediklerimizi görürüz başarılı olursak. Dm ye bakmıyorum kimse kusura bakmasın.
Adaş Köşeyi mi döndü naptıMetin nasıl yok burda hayret
Saplake. Ne yazıyorlar diye merak etmiyormusunRol yaparız görmediklerimizi görürüz başarılı olursak. Dm ye bakmıyorum kimse kusura bakmasın.
Verdiğim maç geldi neden payımı vermedin abi hahahahahRol yaparız görmediklerimizi görürüz başarılı olursak. Dm ye bakmıyorum kimse kusura bakmasın.
Reis şimdimi olcak rolRol yaparız görmediklerimizi görürüz başarılı olursak. Dm ye bakmıyorum kimse kusura bakmasın.
Reis gece bende wardim be kesene bereket yinede ama beni görmedim sabah 9 kadar bekleyip uyudum az önce uyandkRol yaparız görmediklerimizi görürüz başarılı olursak. Dm ye bakmıyorum kimse kusura bakmasın.
Hayırlı günler bol şans abiRol yaparız görmediklerimizi görürüz başarılı olursak. Dm ye bakmıyorum kimse kusura bakmasın.
Ne yaptın anlamadım parayı katlayıp dağıtım mı yaptın@Mülayim6060 Attığının hepsini 6 kişiye bölüştür müşteri olduk .
Benden de bu kadar sınırları iyice patlattık.