- 12,530
- 5,046
- 113
Sırbistan sıkıntı duruyor
Tabi ki senin gibi adamlari arada bi kandirmak lazim yoksa akillanmiyonuz yfg@sinansrml63 herkese ödülleri atildi bana 350 kalmadı 320 kaldi yine kandirdin beni puaha
Sponsor lazım prensesi kurtaracaz destek 😅Bol şanslar.
Kemal Sunal filminde olan sahne@Mülayim6060 %49'da durduran neydi![]()
Sen çekim yapmayıp Finlandiya 3 ve 4 e de kasa basacaktin hatayı orada yaptın o riske girsen 11.12 k çekerdin 1 saat sonraBaşim agridi dmlerle ugrasa ugrasa kendim 3. Ceyrege basamadim ben dinleneyim yuzde 49 yeter aza kansat getirmeyen çogu bulamaz 🤣
Enayilik yaptik milletin parssini verek diye yarin bu millet bize roll kovalayici cimri sinan der enayiyiz yani 🤣Sen çekim yapmayıp Finlandiya 3 ve 4 e de kasa basacaktin hatayı orada yaptın o riske girsen 11.12 k çekerdin 1 saat sonra
Fırsat ayağına geldi teptin 3 ve 4 üncü periyot u yapmalıydın. Diyecektim ama milletin ödülüne mani olmak istemedimEnayilik yaptik milletin parssini verek diye yarin bu millet bize roll kovalayici cimri sinan der enayiyiz yani 🤣
Yani 2 adim dedik bi kereFırsat ayağına geldi teptin 3 ve 4 üncü periyot u yapmalıydın. Diyecektim ama milletin ödülüne mani olmak istemedim