- 38,412
- 37,268
- 113
Bol şansSponsor @sinansrml63 ye teşekkürler
birşeyler yapman lazım ,millet sigarasız aç susuz kazanıp dağıtalim dedi
Bol şansSponsor @sinansrml63 ye teşekkürler
birşeyler yapman lazım ,millet sigarasız aç susuz kazanıp dağıtalim dedi
Bu gözler seninde birine para attığına şahit oldu ya dostDm ye bakmadigim icin kusura bakmayin tek tek bakamazdim ama şöyle söylim ozel oranlar icin sitekerde biraktim nakit crktim şu an son kalan sitedekileri katlayamazsam baska para yok üzgunum
Kimlere atmadik ki 😃Bu gözler seninde birine para attığına şahit oldu ya dostgerisi teferruat
Sen yine orjinal haline donmussun gece 1 den sonra yatan kuponlara bol sans demeye hggBol şans
Geçenlerde 50 kişiye attıBu gözler seninde birine para attığına şahit oldu ya dostgerisi teferruat
BanaKimlere atmadik ki 😃
O kadar da değil bir mulayime attı inandık yaGeçenlerde 50 kişiye attı
Sen istisnasin hggg
Dağıtılacak kişi sayısı o kadar çok tu ki 3-4 kişi dağıtımı yaptıO kadar da değil bir mulayime attı inandık ya![]()
O gorseli burada yapacak bir adam varsa oda benimDağıtılacak kişi sayısı o kadar çok tu ki 3-4 kişi dağıtımı yaptı
Yap haydi BJKO gorseli burada yapacak bir adam varsa oda benimSinan forumu işyeri gibi görüyor sabah gekiyor yevmiyesini alıyor gidiyor standart adam
![]()
Dedi ve parasiz sekilde havasini atip gitti ygggO gorseli burada yapacak bir adam varsa oda benimSinan forumu işyeri gibi görüyor sabah gekiyor yevmiyesini alıyor gidiyor standart adam
![]()
Coktan 0 ladik gggbol şans
dost takip işlerinde hamız, affedin. Geçmiş olsunCoktan 0 ladik ggg
Thanksdost takip işlerinde hamız, affedin. Geçmiş olsun
Sen de ne guzel eskiden teniee 70k 80k basardin ne oldudost takip işlerinde hamız, affedin. Geçmiş olsun
x4 ünü basıyoduk dediklerinin de bir şey olmadı işte ne olacak para yok. Ben o miktarları basarken de ertesi gün sigara parası arıyordum zaten. Kumarbazda para mı dururSen de ne guzel eskiden teniee 70k 80k basardin ne oldu
Cok sukur sigara buluyom ben istisnayim gggx4 ünü basıyoduk dediklerinin de bir şey olmadı işte ne olacak para yok. Ben o miktarları basarken de ertesi gün sigara parası arıyordum zaten. Kumarbazda para mı durur