- 12,710
- 3,235
- 113
güzel para rolde gitdi kısmet yapacak birşey yok tekrardan kesene bereket adamBen akşam 7 ye doğru geldim 3 saatte 500 güzel para 💸 💰
güzel para rolde gitdi kısmet yapacak birşey yok tekrardan kesene bereket adamBen akşam 7 ye doğru geldim 3 saatte 500 güzel para 💸 💰
Pazar Pazar akşam 7 de geldim bende işten mesai yaptık 😡Ben akşam 7 ye doğru geldim 3 saatte 500 güzel para 💸 💰
Pazar günü çalışmakta zor be dost Allah kolaylık versinPazar Pazar akşam 7 de geldim bende işten mesai yaptık 😡
Bence bu gazla devamDevam mı dost
Bombayı patlat bekliyoruzBen akşam 7 ye doğru geldim 3 saatte 500 güzel para 💸 💰
Normalde Pazar izin de bazı aksilikler çıktı yetişmesi gereken işler vsPazar günü çalışmakta zor be dost Allah kolaylık versin
Yasion mu la sen kış uykusundan uyanmissin 🤣🤣Tebrikler bombacii
Çok oldu kardo 😂Yasion mu la sen kış uykusundan uyanmissin 🤣🤣
Darısı başımıza DostumBen akşam 7 ye doğru geldim 3 saatte 500 güzel para 💸 💰
Özgür bey acaba bı parça ekmek var mıydı için kıyıldı daDaralıyorum
Bas harfi k miBı tane hıyar ağası var Allah'tan mülayim onu sevmiyorda konuya gelemiyor onu konuda görmeyince ayrı mutlu oluyorum
dost meraktan kudurum baş harfini söyleBı tane hıyar ağası var Allah'tan mülayim onu sevmiyorda konuya gelemiyor onu konuda görmeyince ayrı mutlu oluyorum
Askıda ekmek var bu geceÖzgür bey acaba bı parça ekmek var mıydı için kıyıldı da