- 2,698
- 2,004
- 113
knka o zman Clark orda oynuyordu. şimdi indiana oynuyorBu Las Vegas son 50 saniye de 11 sayı atıp beni yatirmışti tek başına zamanında
knka o zman Clark orda oynuyordu. şimdi indiana oynuyorBu Las Vegas son 50 saniye de 11 sayı atıp beni yatirmışti tek başına zamanında
Playoffta çok zorBu Las Vegas son 50 saniye de 11 sayı atıp beni yatirmışti tek başına zamanında
Ayar yapıyolar şuan oranlarda kıtlendıknka o zman Clark orda oynuyordu. şimdi indiana oynuyor
Bol şanslar dostum5k kurtarirsam sartlar gecerli mulayim illa en az sana 20k kazandiracam ortak 🙄
O atmıştı zaten yanlış hatırlamıyorsam 3 üçlük atti 40 Saniye de o karı cury den beterknka o zman Clark orda oynuyordu. şimdi indiana oynuyor
Bol sans5k kurtarirsam sartlar gecerli mulayim illa en az sana 20k kazandiracam ortak 🙄
Yanlışın var dost clark kurtlar vadisi pusu da oynuyor polatın bas düşmanıknka o zman Clark orda oynuyordu. şimdi indiana oynuyor
Seninde sansin bol olsun5k kurtarirsam sartlar gecerli mulayim illa en az sana 20k kazandiracam ortak 🙄
Helal la sınan5k kurtarirsam sartlar gecerli mulayim illa en az sana 20k kazandiracam ortak 🙄