Kurma kendini öyle kurarsan hep öyle bitenleri bulursunBasketbol takıma -6.5 dediğim anda oranlar düşüyor 6 farkla bitiyor diğerine -7.5 dediğim anda sayı yiyor handikap daha aşağı düşüyor 26-16 önde son topta 3 lük yiyor 7 ile bitiyor bitiyor
Kurma kendini öyle kurarsan hep öyle bitenleri bulursunBasketbol takıma -6.5 dediğim anda oranlar düşüyor 6 farkla bitiyor diğerine -7.5 dediğim anda sayı yiyor handikap daha aşağı düşüyor 26-16 önde son topta 3 lük yiyor 7 ile bitiyor bitiyor
Mülayime verir dede ip donu giymiş mülayime sürpriz yapacakmışInsallah verir ama sanmıyorum hep alici o genelde![]()
Hadi bakalım @Mülayim6060 bekliyoruz sonucu dostMülayime verir dede ip donu giymiş mülayime sürpriz yapacakmış
Erhan dunde acmadın alınca rol bugub ac barı alıp gıdıyorsunHaklisin kızma sen ne dersen o
Mülayim roll konusunda sanırım en başarılı diyebiliriz yalan yokMesajları okumadım 70 sayfa olduğuna göre başarılı geçmiş heralde tebrikler dostum @Mülayim6060
slotta 5 bin 10 bin bile olmaz 10 seferin 1inde olur tek mantıklı kumar spor bahsidirSlotta üst limitim 5 k 😅
Ama denicem yine çöpe atacaz ama denicem
TebriklerKalan 5 k yı 9 yaptım
Tskler@Mülayim6060 bütün ödüller gönderildi kardeşim kesene bereket herkese bol şans 🧿🧿
Max alırsın belkiSlotta üst limitim 5 k 😅
Ama denicem yine çöpe atacaz ama denicem
Bana gelmedi@Mülayim6060 bütün ödüller gönderildi kardeşim kesene bereket herkese bol şans 🧿🧿
Dede oynamayan adam kumar oynuyorum demesin dost serdar ortaç yalan mı söyleyecekslotta 5 bin 10 bin bile olmaz 10 seferin 1inde olur tek mantıklı kumar spor bahsidir
Geç kaldın canoBana gelmedi![]()
Futboldan kazanc mi oluyor sanki slotta deneme yapıyorum belki ordan gelir diye merak etme ben parayi cebe atan adam degilim dun sende acmamistinErhan dunde acmadın alınca rol bugub ac barı alıp gıdıyorsun
İnsallah
Şimdi 3600 luk dede alıp deneme yapacazDede oynamayan adam kumar oynuyorum demesin dost serdar ortaç yalan mı söyleyecek
Bol şansŞimdi 3600 luk dede alıp deneme yapacaz