- 12,075
- 18,542
- 113
90 dk gol bekleyene kdr 90 dk da 5 yi 55 yaptıkÇöpe atarım daha iyi enişte
90 dk gol bekleyene kdr 90 dk da 5 yi 55 yaptıkÇöpe atarım daha iyi enişte
Tebrikler dost 🙏Kalan 5 k yı 9 yaptım
Dedeye atıyorsun ya mülayim haydaaa bu mülayim saati takınca bir haller olduÇöpe atarım daha iyi enişte
Bol şanslarKalan 5 k yı 9 yaptım
Haklısın vlla knk90 dk gol bekleyene kdr 90 dk da 5 yi 55 yaptık
Dedeye feda olsun. Futbol aman aman uzak dursunDedeye atıyorsun ya mülayim haydaaa bu mülayim saati takınca bir haller oldu
Ooo tebriklerrrKalan 5 k yı 9 yaptım
Haklıyım tabiHaklısın vlla knk
Senden hızlısı mezarda desek ?90 dk gol bekleyene kdr 90 dk da 5 yi 55 yaptık
Haklisin kızma sen ne dersen oHaklıyım tabi
Dene bu sıra bi 10k yak dedeye belki maks gelir süperscatter dede oynama da o Ocak söndürürDedeye feda olsun. Futbol aman aman uzak dursun
Bende basketbol voleybol oynuyorum saatlerce bi cacık olmuyor90 dk gol bekleyene kdr 90 dk da 5 yi 55 yaptık
Futbol dan nefret ettirdiler bu kadar sürprizleDedeye feda olsun. Futbol aman aman uzak dursun
Sporda kazanırken slotta niye versin enişteDene bu sıra bi 10k yak dedeye belki maks gelir süperscatter dede oynama da o Ocak söndürür
Slotta üst limitim 5 k 😅Dene bu sıra bi 10k yak dedeye belki maks gelir süperscatter dede oynama da o Ocak söndürür
Keyfine oynayacak keyfine oynayınca verir oyunlarSporda kazanırken slotta niye versin enişte
Basketbol takıma -6.5 dediğim anda oranlar düşüyor 6 farkla bitiyor diğerine -7.5 dediğim anda sayı yiyor handikap daha aşağı düşüyor 26-16 önde son topta 3 lük yiyor 7 ile bitiyor bitiyorDedeye feda olsun. Futbol aman aman uzak dursun
Insallah verir ama sanmıyorum hep alici o geneldeKeyfine oynayacak keyfine oynayınca verir oyunlar