- 32,263
- 23,687
- 113
Alınma lan adet misin
Alınma lan adet misin
1 kişi ikiyuzellitele
Yazdım hocam @qguzh4nn0Oguzhana bir yaz parayı gönderdim ona göre birşey ayarlayabilirse ayarlasin yoksa bidakine
Utanmıyon mu şunu gostermeye
Ozurunu dıleUtanmıyon mu şunu gostermeye
Bol şanslar dostBaşarılı olursam bazı dostlara destek atacağım
Dm msjlara bakmıyorum çünkü işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kimse msjimi görmüyor diye alınmasın 3 gündür herkeze yapacağımı yaptim halen alınanlar var ayıp oluyor
Tekrar ediyorum msjlara bakmıyorum başarılı olursam ulaşacaklara ulşırım
Bağırma lan ne bagiriyonCalısmadıgımdan acamıyorum hergun elıme gecınce acıyorum borclardan bsey kalırsa ayıp lan
Uzaaa 6k hemde kasa paraya bakBağırma lan ne bagiriyon
Üzülme dost bugünlerde geçecek sıkma canınıCalısmadıgımdan acamıyorum hergun elıme gecınce acıyorum borclardan bsey kalırsa ayıp lan
Forumun dumencilerinden biri 😀Calısmadıgımdan acamıyorum hergun elıme gecınce acıyorum borclardan bsey kalırsa ayıp lan
Senden ogrendık kankamForumun dumencilerinden biri 😀
ha bide kural şu mesela en yakın zamanda rol açmanız ve tanıdık olmanız lazım eş dos yaniBaşarılı olursam bazı dostlara destek atacağım
Dm msjlara bakmıyorum çünkü işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kimse msjimi görmüyor diye alınmasın 3 gündür herkeze yapacağımı yaptim halen alınanlar var ayıp oluyor
Tekrar ediyorum msjlara bakmıyorum başarılı olursam ulaşacaklara ulşırım
Adam olman lazım yetıyoeha bide kural şu mesela en yakın zamanda rol açmanız ve tanıdık olmanız lazım eş dos yani
yanlış bişeymi söyledim niye alevlendinAdam olman lazım yetıyoe