- 44,705
- 13,187
- 113
Konularin silinmis mi dsgitimin var mi
Ekli dosyalar
-
398 KB Görüntüleme: 21
Normali oguzhan seni listeye almazKanka etkinlik yok dedin adama durduk yere normal ödül alacaktım
Dostum 3 tane konu açmışssın hangisi etknlik oluyor şimdi baktım profilineKanka etkinlik yok dedin adama durduk yere normal ödül alacaktım
Bende baktım yalan beyan olarak 1 hafta banKonularin silinmis mi dsgitimin var mi
Benimde dağıtım var çok ama 250 yeter bana cunki hiç param yok şuan knkKonularin silinmis mi dsgitimin var mi
Rol açtığını gördüm ben bı kqv kez ama başarılı oldu mu onu bilememKonularin silinmis mi dsgitimin var mi
Silinmiş cashwin etkinliğim vardıKonularin silinmis mi dsgitimin var mi
250 iyidir roll sarti yok enazindanBenimde dağıtım var çok ama 250 yeter bana cunki hiç param yok şuan knk
Açtım kanka ama kupon olarak doldurmamış adminler muhtemelenRol açtığını gördüm ben bı kqv kez ama başarılı oldu mu onu bilemem
O nasıl bı etkinlik laSilinmiş cashwin etkinliğim vardı
Sevinin la daha ne istiyorsunSaran başkan oldu lan vay aq
Fakir dostu osimhennnnnn gene zengin olduuuKesene bereket dost hic param yoktu valla çok saol knk 🙏
Ali Koç iyiydi yav eğlencemiz kalmadıSaran başkan oldu lan vay aq
Rol acarim knk ben kazanırsam 1 2 kişiye para atacagim250 iyidir roll sarti yok enazindan
Hacim biz kendi roll etkinliginden bahsediyoz ayrica 500 alsan roll yapmak zorundasin 250 takip odulu ise sartsiz bence uzatma hic vermez bak 😀Silinmiş cashwin etkinliğim vardı
Hiç sorma knk ya başkan git i vllaAli Koç iyiydi yav eğlencemiz kalmadı