- 32,263
- 23,687
- 113
Sen kımsın takılıyon mulayıme fakırTakılıyorum la 5 k dan bişey olmaz dene tabi
Sen kımsın takılıyon mulayıme fakırTakılıyorum la 5 k dan bişey olmaz dene tabi
Kahroldum yediler gül gibi başkanımızıFener seneye şampiyon bağırın ulann
Puahah rol bitti amaYine başladın feksefeye
Kesene bereketHee o zmn olur çekim gelsin de cevireyim
Sen şuradan 8 kişi çıkar 500 yapalim sadece etkinlik açanlardan olsun
@sinansrml63 senden etkinlik açmayan 5 kişi cikar onlara da 200
Öyle demişti aynen öyle oldu yoksa olamaz zatenTuttur. Com kapandı ozaman
Mülayim tutar kendini bizim gibi mal değildir 5 k dan fazla oynamaz gaza gelipAdam 50k alıp 5k oynucak biz ise elde ne varsa oynuyoruz orda yanlış yapıyoruz iste
kesene bereketHee o zmn olur çekim gelsin de cevireyim
Sen şuradan 8 kişi çıkar 500 yapalim sadece etkinlik açanlardan olsun
@sinansrml63 senden etkinlik açmayan 5 kişi cikar onlara da 200
Dost senin forumda ki gayen ne la milleti birbirine dusuruyon@Barrios bak kım geldı
Ağzın yara olmuş lanSen kımsın takılıyon mulayıme fakır
Ali Koç geldiğinde de böyle diyorlardiFener seneye şampiyon bağırın ulann
Aynen dost biz malız vallaMülayim tutar kendini bizim gibi mal değildir 5 k dan fazla oynamaz gaza gelip
sen cvb verırmıydın bıze kankamDost senin forumda ki gayen ne la milleti birbirine dusuruyon
Ama ali koç harbi para babasıydı şimdi ali koç sponsorlukları çekiyormuş ve içerdejş alacaklarınıda istiyormuş bu durumda fener batışada geçebilirAli Koç geldiğinde de böyle diyorlardi
Eger bu adam az futboldan anlıyorsa ali koctan daha başarılı dostAli Koç geldiğinde de böyle diyorlardi
Gene vermicektim de zorliyon yani ne güzel muhattal olmamaya çalışıyorum inatla etiket atiyosunsen cvb verırmıydın bıze kankam![]()
NasıllllEtkinlik acmayan bi @Sanmames var galiba @Mülayim6060
Hayırlısı be dost. Kazanan taraf olarak biraz rekabet istiyoruzEger bu adam az futboldan anlıyorsa ali koctan daha başarılı dost
Eşeği oturtsan o koltuğa yine Ali koçtan başarılı olur zaten.Eger bu adam az futboldan anlıyorsa ali koctan daha başarılı dost