- 12,695
- 3,233
- 113
hisslerine güvenerek miNe analizi salladim
hisslerine güvenerek miNe analizi salladim
Tebrikler dostum güzel işbu kupon var
Kenarda birşey yok 110 k kredimi kapattım sabah
110k slotta 2milyon olurdu ama 200 betten farm yapardık ne güzel puahaEn güzelini yapmışsın kardeşim @Erhan2121 verseydin slota girerdi 😂😂😂
Knk bazen sallamasyon daha iyi tutuyor 😄Ne analizi salladim
Dazling seni dazlak yapardı 😂😂😂😂110k slotta 2milyon olurdu ama 200 betten farm yapardık ne güzel puaha
Bol şans kingBu maç da ışık gördüm
İlk periyot a da yetişemedim alacaktım şu an 3 üncü adım olacaktı neyse artık
2
Hem milletin ihtiyacını gorup hem borclardan kurtuluyorsun hani yag çekmek gibi olmasın da bu devirde senin gibi insanlara ihtiyaç var ciddenVar da beni zorlayan kredimi kapattım kazandıkça bankalari sıfırlıyacam
Sabah 1 sayı ile 127 bin tl kaçtı ama nedense hiç üzülmedim takmadim 3 bine 127 bin alıyordum 170 de bitti maç 171 çıksaydı tamamdiBitti ins kredi borcun
Çoktan dir jackpot düşmüyor ona çok tav oldum dostDazling seni dazlak yapardı 😂😂😂😂
Ah bee kötü olmussd dosttttSabah 1 sayı ile 127 bin tl kaçtı ama nedense hiç üzülmedim takmadim 3 bine 127 bin alıyordum 170 de bitti maç 171 çıksaydı tamamdi
Gecmis olsun dost kötü kacmisSabah 1 sayı ile 127 bin tl kaçtı ama nedense hiç üzülmedim takmadim 3 bine 127 bin alıyordum 170 de bitti maç 171 çıksaydı tamamdi
kaç maç yaptın kiSabah 1 sayı ile 127 bin tl kaçtı ama nedense hiç üzülmedim takmadim 3 bine 127 bin alıyordum 170 de bitti maç 171 çıksaydı tamamdi
Jackpot seni bitirdi Erhan benide balıkçı Hasan 😂😂😂Çoktan dir jackpot düşmüyor ona çok tav oldum dost
Nasip iste bunl işler bombacı abeeSabah 1 sayı ile 127 bin tl kaçtı ama nedense hiç üzülmedim takmadim 3 bine 127 bin alıyordum 170 de bitti maç 171 çıksaydı tamamdi
9kaç maç yaptın ki
benım derdım su eva avm allahtan bankaya bsey yokVar da beni zorlayan kredimi kapattım kazandıkça bankalari sıfırlıyacam
Bol sans abiBaşarılı olursam bazı dostlara destek atacağım
Dm msjlara bakmıyorum çünkü işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı kimse msjimi görmüyor diye alınmasın 3 gündür herkeze yapacağımı yaptim halen alınanlar var ayıp oluyor
Tekrar ediyorum msjlara bakmıyorum başarılı olursam ulaşacaklara ulşırım
Bankadan beter onlar tefecinin Ağa babasıbenım derdım su eva avm allahtan bankaya bsey yok
Çok maç varmış tek sayi kötü olmuş ya dist
Pragmatic vermiyor dost yüksek betten oyuna bile girse biesey vermiyor ben sadece dede de 100× ve 50× gördüm bugune kadar 2 senedir pragmatic oynamiyorumJackpot seni bitirdi Erhan benide balıkçı Hasan 😂😂😂