- 13,829
- 5,172
- 113
Başlar knk birazdan 🙏@Mülayim6060 saymayınca tıtreme gelıyor 100 tl kupon sal sayalım devre arası ahahahah
Başlar knk birazdan 🙏@Mülayim6060 saymayınca tıtreme gelıyor 100 tl kupon sal sayalım devre arası ahahahah
KazandırırLigine göre değişir dost
Bakiye sıfır 🙂@Mülayim6060 saymayınca tıtreme gelıyor 100 tl kupon sal sayalım devre arası ahahahah
Birazdan başlar dost 3uncu set zatenBakiye sıfır 🙂
Sende bakiye yokmu simdi dostBakiye sıfır 🙂
yokmus adama atSende bakiye yokmu simdi dost
Ben üst de oynuyorum 100 k yı sadece üst oynayarak kazandim🙂Mulayim sayesinde artık herkes alt oynucak galiba
Bakiye yok bende de maalesefyokmus adama at
Helal dost iyi denk gelmiş analiz güzel dosttBen üst de oynuyorum 100 k yı sadece üst oynayarak kazandim🙂
çok iyi kardo şans seninle olsunBen üst de oynuyorum 100 k yı sadece üst oynayarak kazandim🙂
bu kupon varSende bakiye yokmu simdi dost
Güzel tercih gelsinnnBu maç da ışık gördüm
İlk periyot a da yetişemedim alacaktım şu an 3 üncü adım olacaktı neyse artık
2
Dünkü kupon zaten 65k veriyordu 2 mac yapmistin ust bahsi sen baskette hangi ligten alt olur ve ust olur cozmussun dost ona göre oynuyorsunBen üst de oynuyorum 100 k yı sadece üst oynayarak kazandim🙂
Bitti ins kredi borcunbu kupon var
Kenarda birşey yok 110 k kredimi kapattım sabah
Ne analizi salladimHelal dost iyi denk gelmiş analiz güzel dostt
En güzelini yapmışsın kardeşim @Erhan2121 verseydin slota girerdi 😂😂😂bu kupon var
Brovo dostum yakışır 👌🏻👌🏻🙏🏻Ben üst de oynuyorum 100 k yı sadece üst oynayarak kazandim🙂
İyi yapmışsın dosttbu kupon var
Var da beni zorlayan kredimi kapattım kazandıkça bankalari sıfırlıyacamBitti ins kredi borcun