- 12,217
- 12,027
- 113
Benimde lose malesefÇare @Barrios seni takip edelim bari dostmusaden olursa
Benimde lose malesefÇare @Barrios seni takip edelim bari dostmusaden olursa
Paket ettiler gece 15 dk da yattım uyudum sonra slottan kopsak para kazancaz yok kopamıyoruzOoo enişte merhaba.hosgeldin devam mi slota 😀
Sağlık olsun diyelim😐Paket ettiler gece 15 dk da yattım uyudum sonra slottan kopsak para kazancaz yok kopamıyoruz
Akıllı davrandık yasala 740 attım geceden kupon yaparım eldeki kesin slota gider diye biz akıllı adamız bak gördün mü şimdi kuponsuz kalmayacazSağlık olsun diyelim😐
740 şimdi 10 oranla 7400 yaparsın sen ilk yarı 1.5 üst iki maçAkıllı davrandık yasala 740 attım geceden kupon yaparım eldeki kesin slota gider diye biz akıllı adamız bak gördün mü şimdi kuponsuz kalmayacaz
Ben öyle kumar oynasam para altında kalırım şimdi 100 oran çıkartayım da gör mülayim 10 oran neymiş740 şimdi 10 oranla 7400 yaparsın sen ilk yarı 1.5 üst iki maç
Burada da paylaş da garip garip guraba faydalansın 😅Ben öyle kumar oynasam para altında kalırım şimdi 100 oran çıkartayım da gör mülayim 10 oran neymiş
Kötü kaçmış çok iyi para beAl tek gol hep böyle hiç şaşmazEkli dosyayı görüntüle 829021Ekli dosyayı görüntüle 829022
Kötü kaçmış tüh geçmiş olsun enişteAl tek gol hep böyle hiç şaşmazEkli dosyayı görüntüle 829021Ekli dosyayı görüntüle 829022
Müsade var mı konunuzda roll yapabilir miyim bombacı abi. Belki şansınız bulaşırKötü kaçmış tüh geçmiş olsun enişte
Bugünlerde zor tutuyorum kendimi sovmemek için gecmis olsun enişteAl tek gol hep böyle hiç şaşmazEkli dosyayı görüntüle 829021Ekli dosyayı görüntüle 829022
Yap .kira ücretini alırım başarılı olursan😀Müsade var mı konunuzda roll yapabilir miyim bombacı abi. Belki şansınız bulaşır
Başarılı olsun da gerisi mesele değilYap .kira ücretini alırım başarılı olursan😀
Bol sanss 🙏🙏
bol şans enişte