- 11,389
- 15,891
- 113
Uruguay i küçümsemeyin daha 3 gün önce yendi bunları 86.85 Abd dandik kadro ile gelmiş 😀
Olması gereken buBenim bildiğim abd 3 per 30 dan aşağı atmaz artik
Seve seve atacak fark yedi la puahah Uruguay da karsilik verecek seviyede suan 3 per tam 47 54 arasi sayi çıkar ole tahmin ediyorumSike yoksa atar
İns öyle olurSeve seve atacak fark yedi la puahah Uruguay da karsilik verecek seviyede suan 3 per tam 47 54 arasi sayi çıkar ole tahmin ediyorum
Çükü tuttuk periyot skor 21-11 yatın uyuyun amq 🤣🤣Seve seve atacak fark yedi la puahah Uruguay da karsilik verecek seviyede suan 3 per tam 47 54 arasi sayi çıkar ole tahmin ediyorum
Senin bildiğin abd de allen iversonlar vardı kalmadı artık oBenim bildiğim abd 3 per 30 dan aşağı atmaz artik
Yok 220 brocan sende abartma 174 ü görelim yeter sksmdmdTrump sarı kafam şike yapar az sonra 180 üst hayırlı olsun
DiyorsunTrump sarı kafam şike yapar az sonra 180 üst hayırlı olsun
Suan cury lebron yokmu puahah gerçi onlar sadece dünya kupası oldumu kadroya giriyorlar puahaSenin bildiğin abd de allen iversonlar vardı kalmadı artık o
Ben şimdiden wonm çekeyim o zman eniste puahaYatar bu beyler boşuna uğraşmayın 3.per çıkacağı sayı 35 enbaba dembaba enbaba dembaba
Adam foruma üye oldugunda ben 19 yasindaymijm aiqiqAdaşa bak utanmasa Amerika’yı ben keşfettim diyecek
Olimpiyat harici gelmiyor Süper yıldızları. Burdakiler de Portoriko Ligi'nde oynananlar filan işte 😀Suan cury lebron yokmu puahah gerçi onlar sadece dünya kupası oldumu kadroya giriyorlar puaha