DemekkiAlt oynayan daha cokmus demekki
DemekkiAlt oynayan daha cokmus demekki
Kardo bunu sürekli yapıyorum. Yarın 4 k gelir 2 ksını basarım yine ileriye. Hem zevkimi alırım.Yani mantıklı
Gecende aynısı oldu sordu altmı üstmu diye ust dedik aldi tek sayıdan lose oldu bugün de diyince ben sustumİyiki biz üst dedik 🤣🤣
Kanka ona bakarsan dışarıdan da insanlar kaybedecekleri halde bu kumara neden para yatırır , aklım almıyo diyo. İşte kolay para kazanma, hırs başka birşey değil. Bizden farksız sayılmazlar benceO tosuna millet nasil para vermis hala aklım almiyor
Meksika çok sıkıntı bu konuda ev alta cekiyordu sonradan açıldıGecende aynısı oldu sordu altmı üstmu diye ust dedik aldi tek sayıdan lose oldu bugün de diyince ben sustum
Yeter 300 kardo 250 bile yeter uyuyalım 🤣🤣Kasa 5300 oldu da bunla ancak 300 dağıtırız 1 adım daha gitmeyek mi
gidelim benceKasa 5300 oldu da bunla ancak 300 dağıtırız 1 adım daha gitmeyek mi
Yapıştir ya ne 300 uKasa 5300 oldu da bunla ancak 300 dağıtırız 1 adım daha gitmeyek mi
Abeee saaat 6 yapma yanarizKasa 5300 oldu da bunla ancak 300 dağıtırız 1 adım daha gitmeyek mi
5 kişi 500 olur kanımca 😅Kasa 5300 oldu da bunla ancak 300 dağıtırız 1 adım daha gitmeyek mi
Biz alıyoruz ama yetinmeyip geri veriyoruz alıp bırakmak lazım veya mola vermek lazım biz orda hata yapıyoruz işteKanka ona bakarsan dışarıdan da insanlar kaybedecekleri halde bu kumara neden para yatırır , aklım almıyo diyo. İşte kolay para kazanma, hırs başka birşey değil. Bizden farksız sayılmazlar bence
DewamkeKasa 5300 oldu da bunla ancak 300 dağıtırız 1 adım daha gitmeyek mi
Yapıştır gelsin ozaman @Mülayim6060Özelden ulaşacaklarım da var çünkü bütçe yetmez😀
Yok onu yapamam özelden ulaşacaklarım da var sadece burasi olsa öyle yapardım yüzde 70 gidecek bu haliyle zaten😀5 kişi 500 olur kanımca 😅
Bencede yapıştırKasa 5300 oldu da bunla ancak 300 dağıtırız 1 adım daha gitmeyek mi
Sen konuda yoktun ki sende mi odul istiyon ciddenAbeee saaat 6 yapma yanariz
Türkiye İspanya maçına üst yaz akşam geri gelirizÖzelden ulaşacaklarım da var çünkü bütçe yetmez😀
Bakma işte s.ke sürülecek akıl yok bizdeBiz alıyoruz ama yetinmeyip geri veriyoruz alıp bırakmak lazım veya mola vermek lazım biz orda hata yapıyoruz işte