- 5,762
- 4,067
- 113
Başka şeyler düşünüyordum şimdi düşünemiyorum ölüm geldi aklıma 😅Yaş ilerleyince ölümü daha çok düşünüyor demi insan
Başka şeyler düşünüyordum şimdi düşünemiyorum ölüm geldi aklıma 😅Yaş ilerleyince ölümü daha çok düşünüyor demi insan
Geri gelmeyen tek şey zaman malesefNeden şimdi aklıma soktun bunu dostum 🤨
35 geçtikten sonra bida sorgularsin kendini emin ol.buna 😉Alakasi yok ben askerden geldim geleli kendimi dede gibi hissediyorum puaha
meksıkaya oynanmaz dostMeksika ligi 2 İnci çeyrek alt mi üstmu
Müthiş cümle kurdun helalGeri gelmeyen tek şey zaman malesef
Ne oynasın la @Shooter34Meksika ligi 2 İnci çeyrek alt mi üstmu
Nereyi sayiyon sen 🤣🤣Son 3 atın mk
Üst bu seferMeksika ligi 2 İnci çeyrek alt mi üstmu
Üst benceMeksika ligi 2 İnci çeyrek alt mi üstmu
Dost yas değil yaşadığın hayat seni büyütür bunu unutma35 geçtikten sonra bida sorgularsin kendini emin ol.buna 😉
ÜstMeksika ligi 2 İnci çeyrek alt mi üstmu
Evliler için öyledir bekar adam oyle hissetmemeli 😀Valla kendi açımdan diyeyim şu an sanki 60 yaşındayım sanki bu arada WINNER tebrikler
Sen en son yatiyordun kanka git uyu biraz ölümü düşünBaşka şeyler düşünüyordum şimdi düşünemiyorum ölüm geldi aklıma 😅
Bu konu hakkında Yaz bı romanda okuyalım kardesimMüthiş cümle kurdun helal
Kaçtı uykum gözlerim kapanıyordu acildilar 🤦Sen en son yatiyordun kanka git uyu biraz ölümü düşün
35 geçtikten sonra bida sorgularsin dedim kendini burda zaten hayatını sorguluyon Erhan Türkçe öğretmeni i kovalaym Erhan 😂😂😂Dost yas değil yaşadığın hayat seni büyütür bunu unutma