- 28,503
- 17,424
- 113
Şu forumda gördüğüm en temiz kalpli en iyi yürekli adamsın duygulandim250 atarım ama 500 gelınce bana atarsın
Şu forumda gördüğüm en temiz kalpli en iyi yürekli adamsın duygulandim250 atarım ama 500 gelınce bana atarsın
Ne yani paramız olmasin mi diyorsun puahaUlan erhan paran yokken cok ozlu konusuyon
Tesüf ederim daha 2 gece önce 3 de 3 yapip şansızlığini kırdık devami gelir bugün bi bokluk var o kesinBundan sonra mulayim in rol konuları sohbet konusu olsun zaten 10 dakika da lose oluyor puahah
La yok kendini zora sokma bosverŞansızlık olmuş kanka. Sana da atayım başka da kimseye daha atamam 6.5 k dan kalacak para 2 k onunda 1 k sini borc odeyecez
Amin amin buranın en büyük derdi de meto hal hareketlere bak heleAllah dert tasa vermesin kimseye dost
250 tl farkla acıların dınıcek tıtremen gecıcek tedavı ıcın 250 tl verıceksıbŞu forumda gördüğüm en temiz kalpli en iyi yürekli adamsın duygulandim
Slotta çok sıkıntı be kral bazen denk geliyosun ödüyor bazende haftalarca ödemiyor Spor en mantıklısıSlot oynasin bence hiç umut vermiyor artık 100k de yatirsan 2 saatte sifirlaniyon
Slot işi de eskidendi be dost, şimdi ne zevki ne de umudu yok vallahiSlot oynasin bence hiç umut vermiyor artık 100k de yatirsan 2 saatte sifirlaniyon
Ozamanlar yine gelecektir dostum elbet 😅Sen de bir ara 20 k 20k basiyordun dost düşüştesin bu aralar heralde
Yok kanka zorluk bir durum yok çok şükür de şu çekim gelmedi o canımı sıktıLa yok kendini zora sokma bosver
Belki de senjn kazanman için bole yorumlara ihtiyaç var dost ben senin kazanman için uğraşıyorum puahaTesüf ederim daha 2 gece önce 3 de 3 yapip şansızlığini kırdık devami gelir bugün bi bokluk var o kesin
250 turkl lirası alıyorduk her gün oda gitti@aminisego vardı gel gıdık alayım dıye dm cagırıyordu erhanı kac kere cagırdı ouhahaha
Onaylandiysa gelirYok kanka zorluk bir durum yok çok şükür de şu çekim gelmedi o canımı sıktı
Otobusteyim kek bekliyorum sen otobusteyken biz snaa böyle mi yaptik250 tl farkla acıların dınıcek tıtremen gecıcek tedavı ıcın 250 tl verıceksıb
Kriptomu verdin cekimi pauahYok kanka zorluk bir durum yok çok şükür de şu çekim gelmedi o canımı sıktı
Hangi yöntemle verdin zlottaYok kanka zorluk bir durum yok çok şükür de şu çekim gelmedi o canımı sıktı
Güvercin teslimat 🤣🤣Kriptomu verdin cekimi pauah
O gece neydı ya kekle eve kadar geldıkOtobusteyim kek bekliyorum sen otobusteyken biz snaa böyle mi yaptik
Papel mi verdin kanka yoksa sende aqYok kanka zorluk bir durum yok çok şükür de şu çekim gelmedi o canımı sıktı