Canım biraz sıkkın bakayım dedimSenide gecen güzel olsun dost hayırdır hangi rüzgar attı seni bu saatte buraya
Canım biraz sıkkın bakayım dedimSenide gecen güzel olsun dost hayırdır hangi rüzgar attı seni bu saatte buraya
Allah kabul etsin bebegm 😂😂😂Kanka 2400 kazanc 1300 dagıtım gerı kalan dede hakkı oldı
Aman diyim teli felan kirma yine pauhaCanım biraz sıkkın bakayım dedim
250 atarım ama 500 gelınce bana atarsınLan valla sinir oldum ya işte zaman geçmiyor oyun oynamadan 2 saat önce attım son 500 umu aq çocukları güncelleme yapacak zamanı buldu
Şansızlık olmuş kanka. Sana da atayım başka da kimseye daha atamam 6.5 k dan kalacak para 2 k onunda 1 k sini borc odeyecezLan valla sinir oldum ya işte zaman geçmiyor oyun oynamadan 2 saat önce attım son 500 umu aq çocukları güncelleme yapacak zamanı buldu
Son zamanlar Seninde 5 dk yi geçmiyor dostum 🤣🤣Bundan sonra mulayim in rol konuları sohbet konusu olsun zaten 10 dakika da lose oluyor puahah
Yok yok başka muhabbetlerAman diyim teli felan kirma yine pauha
Cekım bıraz daha gelmezse 1 k da kalmıcakŞansızlık olmuş kanka. Sana da atayım başka da kimseye daha atamam 6.5 k dan kalacak para 2 k onunda 1 k sini borc odeyecez
Site ye geçse paran suan 500 liran da yoktu bide o sekil de düşünüp teselli ol puahaLan valla sinir oldum ya işte zaman geçmiyor oyun oynamadan 2 saat önce attım son 500 umu aq çocukları güncelleme yapacak zamanı buldu
Mülayim az önce sponsoru buldu şuan arkada alt oynuyor 😂Bundan sonra mulayim in rol konuları sohbet konusu olsun zaten 10 dakika da lose oluyor puahah
Allah dert tasa vermesin kimseye dostYok yok başka muhabbetler
Öyle görünüyorCekım bıraz daha gelmezse 1 k da kalmıcak
Aynen gitti oMülayim az önce sponsoru buldu şuan arkada alt oynuyor 😂
Ulan erhan paran yokken cok ozlu konusuyonAllah dert tasa vermesin kimseye dost
Slot oynasin bence hiç umut vermiyor artık 100k de yatirsan 2 saatte sifirlaniyonMülayim az önce sponsoru buldu şuan arkada alt oynuyor 😂
Sen de bir ara 20 k 20k basiyordun dost düşüştesin bu aralar heraldeBugün bari 4 k mesajı doldurayim