- 30,222
- 22,192
- 113
Geldı bızım wampırGeceniz güzel olsun
Geldı bızım wampırGeceniz güzel olsun
Metin benm DM hala yanmadı 😂😂😂Geldı bızım wampır
Ne haber laa blenderGeldı bızım wampır
Aradım aq ziraat yatırımlarında sıkıntı varmış gece gece gecikmeli yansıyor dedi13 sonra yat
Kanka mıllet can kardesını vuruyor suan durumlar karısımMetin benm DM hala yanmadı 😂😂😂
Karadenizli bir arkadaş mi 😂Bıtanesı yaptı bır gece roll ıyı gıttı sonra yedı slotta parayı son adım dedı barem yuksek soledı kuponu atmadı lost dedı uzadı
IdareNe haber laa blender
Aboo kim kime ateş ediyo 😂😂Kanka mıllet can kardesını vuruyor suan durumlar karısım
MemosteKaradenizli bir arkadaş mi 😂
Kanka gelsin çekim senin krizi de dindirelimAradım aq ziraat yatırımlarında sıkıntı varmış gece gece gecikmeli yansıyor dedi
Senide gecen güzel olsun dost hayırdır hangi rüzgar attı seni bu saatte burayaGeceniz güzel olsun
Ortalık karışıkAboo kim kime ateş ediyo 😂😂
Parayı ezen buraya gelıyo bu geceSenide gecen güzel olsun dost hayırdır hangi rüzgar attı seni bu saatte buraya
2 kuruş kazanmış 3 kişiye ödül atmışsın diye etrafta tesbih ile volta atıyon
Bu metinin rolü bı da takip etmem o kdr sayı saydırdı bize 😂😂Kanka gelsin çekim senin krizi de dindirelim
Gıdık getır bakım dıyordu bıtanesı2 kuruş kazanmış 3 kişiye ödül atmışsın diye etrafta tesbih ile volta atıyon![]()
Fark ettim ama @Metings1905 safları sık tutuyo 😂😂Ortalık karışık![]()
Lan valla sinir oldum ya işte zaman geçmiyor oyun oynamadan 2 saat önce attım son 500 umu aq çocukları güncelleme yapacak zamanı bulduKanka gelsin çekim senin krizi de dindirelim
Kanka 2400 kazanc 1300 dagıtım gerı kalan dede hakkı oldıFark ettim ama @Metings1905 safları sık tutuyo 😂😂