- 9,229
- 5,853
- 113
sonradan acilmaz inşallah
Açılırsa bende sana saplarm 😂😂sonradan acilmaz inşallah
AMK takımı daki 76 da oyuna giren oyunculara bak Emircan terzi tayip Talha biz üçüncü lig takımı miyiz bu nedir ya böyle takimmi olur Mustafa hekim oğlu kim ya eyyupun yedekleri bizim as kadrodan iyi yemin ederimValla yendik helal olsun bize gecen hafta kendi sahasında 3 yemiş eyupsporu son saniye golüyle alt ettik artık kimse onumuzde duramaz puaba
Dun sabaha karşı Meksika ligine 60 lira kayip bonusu almistim 42 çıkar dedim ev 7 dakika da 2 sayi atti son 3 dakika 28 sayi lazımdı tamda o baremde bitti basket kadar değişik spor dalı ömrümde görmedim baskaHiç atmasın amk ,😂😂
Şu Emrecan Terzi nedir abi birde genç oyundu adım atmıyor amk deli etti beniAMK takımı daki 76 da oyuna giren oyunculara bak Emircan terzi tayip Talha biz üçüncü lig takımı miyiz bu nedir ya böyle takimmi olur Mustafa hekim oğlu kim ya eyyupun yedekleri bizim as kadrodan iyi yemin ederim
Bizde de oyuna içerdi osimhen giriyor be abi ne yapalım fakirlik sksmdmdmd 🤣🤣🤣🤣♥AMK takımı daki 76 da oyuna giren oyunculara bak Emircan terzi tayip Talha biz üçüncü lig takımı miyiz bu nedir ya böyle takimmi olur Mustafa hekim oğlu kim ya eyyupun yedekleri bizim as kadrodan iyi yemin ederim
Ama güzel de kazanç sağlanıyor kanka futbol illetinden iyi bence basketDun sabaha karşı Meksika ligine 60 lira kayip bonusu almistim 42 çıkar dedim ev 7 dakika da 2 sayi atti son 3 dakika 28 sayi lazımdı tamda o baremde bitti basket kadar değişik spor dalı ömrümde görmedim baska