Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 500 Hedef 10 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,549
37,412
113
Valla yendik helal olsun bize gecen hafta kendi sahasında 3 yemiş eyupsporu son saniye golüyle alt ettik artık kimse onumuzde duramaz puaba
AMK takımı daki 76 da oyuna giren oyunculara bak Emircan terzi tayip Talha biz üçüncü lig takımı miyiz bu nedir ya böyle takimmi olur Mustafa hekim oğlu kim ya eyyupun yedekleri bizim as kadrodan iyi yemin ederim

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,797
11,770
113
AMK takımı daki 76 da oyuna giren oyunculara bak Emircan terzi tayip Talha biz üçüncü lig takımı miyiz bu nedir ya böyle takimmi olur Mustafa hekim oğlu kim ya eyyupun yedekleri bizim as kadrodan iyi yemin ederim
Şu Emrecan Terzi nedir abi birde genç oyundu adım atmıyor amk deli etti beni

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,411
8,831
113
7 atmayın looo

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,590
12,431
113
Bizde de oyuna içerdi osimhen giriyor be abi ne yapalım fakirlik sksmdmdmd 🤣🤣🤣🤣♥

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,411
8,831
113
Dun sabaha karşı Meksika ligine 60 lira kayip bonusu almistim 42 çıkar dedim ev 7 dakika da 2 sayi atti son 3 dakika 28 sayi lazımdı tamda o baremde bitti basket kadar değişik spor dalı ömrümde görmedim baska
Ama güzel de kazanç sağlanıyor kanka futbol illetinden iyi bence basket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...