- 20,625
- 8,712
- 113
Saat kaçta ona göre alarmı kuralımSiz yarın toplanın 10 k kasa ile başlayacaz bakalım hedef 100 k 😁😁
Saat kaçta ona göre alarmı kuralımSiz yarın toplanın 10 k kasa ile başlayacaz bakalım hedef 100 k 😁😁
Sabri reiz ulan geçen sabri diye bir yayıncı kod attı 50 tl yi 10 k yaptıl 10 k yı 20 k yapamadık battıkTakoz Sabri
Saatimiz belli değil Bakacaz duruma maçlara bi bakalımSaat kaçta ona göre alarmı kuralım
Geçmiş olsunSabri reiz ulan geçen sabri diye bir yayıncı kod attı 50 tl yi 10 k yaptıl 10 k yı 20 k yapamadık battık
Hep geçmiş oluyor zaten anasını satim 20 k olmuyor bu para bendeGeçmiş olsun
Acemisin kasayı bana devretHep geçmiş oluyor zaten anasını satim 20 k olmuyor bu para bende
Sende 1 dk da 10 k da gider kalsın babam 🤣Acemisin kasayı bana devret
Bol sans rez dm kapatarak aç rolu gffHemen bulup buluşturan bı rol acayim sizde etrafımi sarıp koruyun benu
Mantikli gggOsuruk çıkmayan götede parmak girmez 😂
İyi gecelerHerkese hayırlı geceler olsun
Bulun buluşturun dedim, bulmazsaniz nasıl acacam rolüBol sans rez dm kapatarak aç rolu gff
Gel bak ben şimdi 250 TL yi 5 k yapacam izle az rol öğrenMantikli ggg
Hep hava cıvaGel bak ben şimdi 250 TL yi 5 k yapacam izle az rol öğrenöne la ilk adımdan patlarmi hiç insan
![]()
Teessüf ederim bizde hava cıva olmaz bak başlamadım şimdi söylüyorum sende gel rol açıyorum kasa 250 hedef ,5 k haydi bakalım er meydanıHep hava cıva
İyi gecelerHerkese hayırlı geceler olsun
Bol şanslar nasıl gidiyorRol yaparız son kurşunları atarız belki