- 2,202
- 861
- 113
Burası karışacak vaziyet alin@Mülayim6060 dost senin için söylüyorum burası karışacak gibi
Burası karışacak vaziyet alin@Mülayim6060 dost senin için söylüyorum burası karışacak gibi
Acim puuhaaCidden Erhanim ne işin var senin rollerde
Uyuma zamanı gelmiş dostum seninEvet tam 8 konu açıp kapattık bu 9.
Şimdi de bana sardı . Aldığımızın mislinı dağıtmayı da biliyoruz. Hem özelden hem konulardan. Boş boş konuşma. Mülayim bana dm den yazar. Son zamanlarda etkinlik açan , aktif roll yapan konuda aktif leri yaz diye. Kendimiz uydurmuyoruz.olm ben alsamda bir almasamda bir senin gibi burdan geçinmiyorum ki![]()
Mesaj gecmısın neden yokAcim puuhaa
Yok karismazBurası karışacak vaziyet alin
Yok forum guncellenmis cogu sey kaybolmus yineLannnnn bu erhan konusma gecmıslerını mı sıldırmıs 2 sayfa var sadece puahah
Burada olmaz öyle şeyler hakkaniyet neyse odurhe eş dos kim varsa hepsini yazsın![]()
mantıklı
Yokmu bi bak olması lazimMesaj gecmısın neden yok
@BarriosPapel olan kim var kim dağıtacak
Bende var dost dagitirizPapel olan kim var kim dağıtacak
sen öyle dediysen inanırım bak yapmaBurada olmaz öyle şeyler hakkaniyet neyse odur
Soledıklerın aklında ama bıdaha bu forumdan odul almam vermemde puahahYokmu bi bak olması lazim
Ben yapmam oyle sey liste bende olsaydi ilk siradaydinhe eş dos kim varsa hepsini yazsın![]()
mantıklı
Kaybedenler kulübüne hoş geldin enişteBöyle sürekli kazanınca tadı olmuyor ben gidiyorum
Guzel fıkır ama olmszBeyler 500 lira yerine
3 k sinana atsın roll yapsın 3 adım
Sadece az önceki roll de olanlara pay etsin başarılı olursa
Benim fikrim bu