- 16,326
- 18,132
- 113
Baremlerle çok oynadılar Brezilya basket de şimdide 42.5 üste çıkardılar periyodu
Bence maç başlasın nir bekle
@Mülayim6060 aceleye gerek yok bence
İşte azim parası olan kalkar tabivalla ben alarm kurdum kalkacam kokuyu aldım![]()
Kac gun surduAynı durum kuzende oldu o kadar sürmez merak etme
Bu son adımda yine patlardiZaha sıçtı bunun ağzına penaltı kaçırdı
Ulan kımse ac uyumıcak dedık bız ac uyucazAllah'tan Sana güvenip kuru ekmeği atmadık
Son adım dı zatenBu son adımda yine patlardi
Pazartesi olur mu acep ve ceza uedi mi karakol falanO da aynı muhabbetten kullanıyordu zaten ama çabuk iade ettiler o kadar sürmedi
O son adımdı kanka 500 sana 500 muro yapcaktım gerısı devam etcektkmBu son adımda yine patlardi
Ben şuan kepekli ekmekle Nutella yiyorum uyu sen hahahahahsUlan kımse ac uyumıcak dedık bız ac uyucaz
Kupon sonuçlanmadı zatenBaremlerle çok oynadılar Brezilya basket de şimdide 42.5 üste çıkardılar periyodu
Yok be ne karakolu 3-4 güne çözüldü, sıkıntı çıkmaz da bi daha kullanma boşverPazartesi olur mu acep ve ceza uedi mi karakol falan
Bu dedin saçım beyazdı şimdiO son adımdı kanka 500 sana 500 muro yapcaktım gerısı devam etcektkm
Hatun gelırken muz ıncır almıs onları yıyorumBen şuan kepekli ekmekle Nutella yiyorum uyu sen hahahahahs
Maç bitmedi gözüküyor betcoda çünküKupon sonuçlanmadı zaten
Yok bitti 14 de kaldıbu arada bizim takım 16 olduD bitmemiş devre
![]()
Aq bu nasıl aç olmak hahahaha bu arada neden incir ve muzHatun gelırken muz ıncır almıs onları yıyorum