- 6,118
- 4,082
- 113
tam ben roll açıcam dedim roller bitti mülayım sert bastı odamı
Sorma yav 2 yi 5 yapamıyoruz delirecem lanetlendik mi bilmiyorumSende patladın demi resat
bol şanslarİlk adım dep 18.5 alt
Bilerek yaptılar ama boş insanlar kafanı karıştırdi senin içinden geçeni alsan hem gelmişti hemde Kasan 5k olmuştuÇok faul yaptılar kuzen
Sorma ya bende aynı vallaSorma yav 2 yi 5 yapamıyoruz delirecem lanetlendik mi bilmiyorum
Bol şanslarİlk adım dep 18.5 alt
Böl şansİlk adım dep 18.5 alt
Orası öyle oldu vallaBilerek yaptılar ama boş insanlar kafanı karıştırdi senin içinden geçeni alsan hem gelmişti hemde Kasan 5k olmuştu
kazanan adama taktik vermek direkt kafada bloklama sebebi sen otur takip et akıl danışırsa verirsin ben saçma buluyorumBilerek yaptılar ama boş insanlar kafanı karıştırdi senin içinden geçeni alsan hem gelmişti hemde Kasan 5k olmuştu
Bol şanslar dostİlk adım dep 18.5 alt
Dm atan varmı hala yuzsuzceBaşarılı olursam 2 kişiye güzel bi rol yaptırırız az önceki gibi toplu bir dağıtım olmayacak
Dm mesajlarina bakmicam artık gerçekten çekilmez hal aldı
tüm arkadaşların bilgisine...
bol şans bombacı reis patlat bombayiBaşarılı olursam 2 kişiye güzel bi rol yaptırırız az önceki gibi toplu bir dağıtım olmayacak
Dm mesajlarina bakmicam artık gerçekten çekilmez hal aldı
tüm arkadaşların bilgisine...
Bol şans kupon getiririzİlk adım dep 18.5 alt
Yemınle bır oluk delık gıbı bsey var orası cekıyor sankı parayı ne oynasak olmuyoSorma yav 2 yi 5 yapamıyoruz delirecem lanetlendik mi bilmiyorum